### **Art Users Meeting**

## **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### What's New in art?

Friday, 17 June 2016 09:15 (20 minutes)

**Presenter:** Dr GREEN, Chris (FNAL)

**Session Classification:** Art news and features

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **Introduction to Gallery**

Friday, 17 June 2016 09:35 (20 minutes)

**Presenter:** Dr PATERNO, Marc Paterno (Fermilab)

**Session Classification:** Art news and features

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### A FHiCL Feature Menagerie

Friday, 17 June 2016 09:55 (20 minutes)

**Presenter:** Dr KNOEPFEL, Kyle (Fermilab)

**Session Classification:** Art news and features

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# FHiCL Configuration Management for Mu2e Workflows

Friday, 17 June 2016 10:35 (20 minutes)

Presenter: Dr GAPONENKO, Andrei (Fermilab)

Session Classification: User experiences

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Developing art Experiment Code with Docker, Xcode, and Psychic Easter Bunny Dolphins

Friday, 17 June 2016 10:55 (20 minutes)

**Presenter:** Dr LYON, Adam (Fermilab)

Session Classification: User experiences

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### **Experience Using ResultsProducers in art**

Friday, 17 June 2016 11:15 (20 minutes)

**Presenter:** Dr REBEL, Brian (Fermilab)

Session Classification: User experiences

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### Deep Learning With art for NOvA

Friday, 17 June 2016 11:35 (20 minutes)

**Presenter:** Dr RADOVIC, Alexander (College of William and Mary)

Session Classification: User experiences

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### **Multi-Threaded Explorations With Geant4**

Friday, 17 June 2016 13:15 (20 minutes)

Primary authors: Dr LYON, Adam (Fermilab); Mr KOWALKOWSKI, Jim (Fermilab); Dr GOODE-

NOUGH, Lisa (Argonne National Lab)

Presenter: Dr GOODENOUGH, Lisa (Argonne National Lab)

Session Classification: User experiences

Contribution ID: 9 Type: not specified

### Changing the meaning of "Event."

Friday, 17 June 2016 13:35 (20 minutes)

**Presenter:** Dr JUNK, Thomas (Fermilab)

Session Classification: User experiences

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **Code Reviews in LArSoft**

Friday, 17 June 2016 13:55 (20 minutes)

**Presenter:** Dr SNIDER, Erica (Fermilab)

Session Classification: User experiences

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Build system explorations: Spack**

Friday, 17 June 2016 14:15 (20 minutes)

Build system explorations: Spack

**Primary author:** Dr AMUNDSON, James (Fermilab)

Co-author: Dr GARTUNG, Patrick (SCD/SSA/SSI)

**Presenter:** Dr GARTUNG, Patrick (SCD/SSA/SSI)

Session Classification: Future directions

Contribution ID: 12 Type: not specified

### **Opening introduction**

Friday, 17 June 2016 09:00 (5 minutes)

**Presenter:** Dr GREEN, Chris (FNAL)

Session Classification: Introductions

Contribution ID: 13 Type: not specified

# Welcome from the Head of the Scientific Computing Division

Friday, 17 June 2016 09:05 (10 minutes)

**Presenter:** Dr SPENTZOURIS, Panagiotis (Fermilab)

Session Classification: Introductions