FIFE Workshop in 2016

Report of Contributions

FIFE Roadmap

Contribution ID: 0

Type: not specified

FIFE Roadmap

Monday, 20 June 2016 09:00 (10 minutes)

Presenter: Dr KIRBY, Michael (FNAL)

State of Facilities

Contribution ID: 1

Type: not specified

State of Facilities

Monday, 20 June 2016 09:10 (30 minutes)

Presenter: VOTAVA, Margaret (SCD/SCS)

Access to Off-Site Resources

Contribution ID: 2

Type: not specified

Access to Off-Site Resources

Monday, 20 June 2016 09:40 (25 minutes)

Presenter: Mrs LEVSHINA, Tanya (Fermilab)

Batch Management

Contribution ID: 3

Type: not specified

Batch Management

Monday, 20 June 2016 10:05 (30 minutes)

Presenter: Dr HERNER, Kenneth (Fermilab)

Storage Architecture Evolution

Contribution ID: 4

Type: not specified

Storage Architecture Evolution

Monday, 20 June 2016 15:40 (20 minutes)

Presenter: BERNABEU, Gerard

Database Applications

Contribution ID: 5

Type: not specified

Database Applications

Monday, 20 June 2016 13:30 (20 minutes)

Primary author: MANDRICHENKO, Igor (FNAL)

Presenter: MANDRICHENKO, Igor (FNAL)

Round Table Discussion

Contribution ID: 6

Type: not specified

Round Table Discussion

Monday, 20 June 2016 11:25 (35 minutes)

Experiment On-Boarding

Contribution ID: 7

Type: not specified

Experiment On-Boarding

Monday, 20 June 2016 11:05 (20 minutes)

Presenter: Dr HERNER, Kenneth (Fermilab)

POMS

Contribution ID: 8

Type: not specified

POMS

Monday, 20 June 2016 13:50 (25 minutes)

Presenter: Mr MENGEL, Marc (Fermilab)

Continuious Integration Project

Contribution ID: 9

Type: not specified

Continuious Integration Project

Monday, 20 June 2016 14:15 (25 minutes)

Presenter: DI BENEDETTO, Vito (Fermilab)

Art Profiling Tools

Contribution ID: 10

Type: not specified

Art Profiling Tools

Monday, 20 June 2016 14:40 (30 minutes)

Presenter: Dr PATERNO, Marc Paterno (Fermilab)

Efficient Organization For Product ...

Contribution ID: 11

Type: not specified

Efficient Organization For Production Operation

Monday, 20 June 2016 15:25 (15 minutes)

Presenter: Dr MAZZACANE, Anna (Fermilab)

Monitoring

Contribution ID: 12

Type: not specified

Monitoring

Monday, 20 June 2016 10:45 (20 minutes)

Presenter: RETZKE, Kevin (FNAL)

Coordinators' Talks: HepCloud, S ...

Contribution ID: 13

Type: not specified

Coordinators' Talks: HepCloud, Software Architecture, Security Roadmap

Monday, 20 June 2016 16:15 (45 minutes)

Presenters: Dr HOLZMAN, Burt (FNAL); Mr KOWALKOWSKI, Jim (Fermilab); Dr ALTUNAY, Mine (FNAL)

SCD Catalog Offering

Contribution ID: 14

Type: not specified

SCD Catalog Offering

Tuesday, 21 June 2016 09:00 (10 minutes)

Presenter: VOTAVA, Margaret (SCD/SCS)

OSG: how to choose site and succe ...

Contribution ID: 15

Type: not specified

OSG: how to choose site and successfully execute jobs

Tuesday, 21 June 2016 09:10 (20 minutes)

Presenter: Dr HERNER, Kenneth (Fermilab)

Best Practices: JobSub

Contribution ID: 16

Type: not specified

Best Practices: JobSub

Tuesday, 21 June 2016 09:30 (15 minutes)

Presenter: Mr BOX, Dennis (FNAL SCD)

Best Practices: dCache

Contribution ID: 17

Type: not specified

Best Practices: dCache

Tuesday, 21 June 2016 09:45 (20 minutes)

Presenter: Dr LITVINTSEV, Dmitry (Fermilab)

Best Practices: IFDH

Contribution ID: 18

Type: not specified

Best Practices: IFDH

Tuesday, 21 June 2016 10:05 (20 minutes)

Presenter: Mr MENGEL, Marc (Fermilab)

Best Practices: SAM4Users

Contribution ID: 19

Type: not specified

Best Practices: SAM4Users

Tuesday, 21 June 2016 10:25 (15 minutes)

Presenter: ILLINGWORTH, Robert (Fermilab)

Best Practices: SAM

Contribution ID: 20

Type: not specified

Best Practices: SAM

Tuesday, 21 June 2016 10:55 (15 minutes)

Presenter: ILLINGWORTH, Robert (Fermilab)

Best Practices: FTS

Contribution ID: 21

Type: not specified

Best Practices: FTS

Tuesday, 21 June 2016 11:10 (15 minutes)

Presenter: Dr DIESBURG, Michael (Fermilab)

Tutorial: Submission to OSG

Contribution ID: 22

Type: not specified

Tutorial: Submission to OSG

Tuesday, 21 June 2016 11:25 (20 minutes)

Presenter: Dr HERNER, Kenneth (Fermilab)

Tutorial: sam4users

Contribution ID: 23

Type: not specified

Tutorial: sam4users

Tuesday, 21 June 2016 12:05 (20 minutes)

Presenter: Dr DING, Pengfei (Fermilab)

Tutorial: FIFEMon

Contribution ID: 24

Type: not specified

Tutorial: FIFEMon

Tuesday, 21 June 2016 11:45 (20 minutes)

Presenter: RETZKE, Kevin (FNAL)

Consultation: talk with experts

Contribution ID: 25

Type: not specified

Consultation: talk with experts

Tuesday, 21 June 2016 13:40 (2h 20m)

Coordination of new services into ...

Contribution ID: 26

Type: not specified

Coordination of new services into experiment on-boarding

Monday, 20 June 2016 16:00 (15 minutes)

Presenter: Dr KIRBY, Michael (FNAL)