## **Cold Electronics Review**





## **Report of Contributions**

Contribution ID: 36 Type: not specified

#### **Cold Electronics Organization and Requirements**

Wednesday, 12 October 2016 09:00 (20 minutes)

**Presenter:** WORCESTER, Matthew (BNL)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 37 Type: not specified

### SBND/ProtoDUNE TPC Design

Wednesday, 12 October 2016 09:20 (30 minutes)

**Presenter:** YU, Bo (Brookhaven National Lab)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 38 Type: not specified

#### **Overview of Cold Electronics**

Wednesday, 12 October 2016 10:10 (1 hour)

**Presenter:** Dr CHEN, Hucheng (Brookhaven National Lab)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 39 Type: not specified

## ProtoDUNE/SBND Grounding and Voltage Distribution Plans

Wednesday, 12 October 2016 11:10 (30 minutes)

**Presenter:** BAGBY, Linda (Fermilab)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 40 Type: not specified

### **Joint Discussion**

Wednesday, 12 October 2016 11:40 (50 minutes)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 41 Type: not specified

#### Front-End and ADC ASIC Design

Wednesday, 12 October 2016 13:30 (1 hour)

Presenter: Dr LI, Shaorui (BNL)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 42 Type: not specified

#### **FE ASIC Evaluation Results**

Contribution ID: 43 Type: not specified

#### **FE and ADC ASIC Testing Summary**

Wednesday, 12 October 2016 14:30 (30 minutes)

Presenter: Dr GAO, Shanshan (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 44 Type: **not specified** 

#### Lessons Learned from MicroBooNE/35-ton

Wednesday, 12 October 2016 15:20 (40 minutes)

**Presenter:** Dr RADEKA, Veljko (BNL)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 45 Type: not specified

## Plans for ProtoDUNE/SBND Integrated System Testing

Wednesday, 12 October 2016 16:00 (30 minutes)

Presenters: WORCESTER, Matthew (BNL); SHAW, Theresa (FNAL)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 46 Type: not specified

#### SBND/ProtoDUNE Cold Cable and Feed-throughs

Thursday, 13 October 2016 08:00 (45 minutes)

**Presenter:** YU, Bo (Brookhaven National Lab)

Session Classification: System Design Parallel Session

Contribution ID: 47 Type: **not specified** 

## SBND Warm Electronics Design and Integration Test with DAQ System

Thursday, 13 October 2016 08:45 (30 minutes)

Presenter: Mr FRIED, Jack (BNL)

Session Classification: System Design Parallel Session

Contribution ID: 48 Type: not specified

#### **ProtoDUNE Warm Electronics Design**

Thursday, 13 October 2016 09:15 (30 minutes)

**Presenters:** Mr HAZEN, Eric (Boston University); Mr BERNS, Hans (UC Davis)

Session Classification: System Design Parallel Session

Contribution ID: 49 Type: not specified

#### SBND Installation and Commissioning Plan

Thursday, 13 October 2016 11:00 (30 minutes)

Presenter: WORCESTER, Elizabeth (BNL)

Session Classification: System Design Parallel Session

Contribution ID: 50 Type: not specified

#### **ProtoDUNE Installation and Commissioning Plan**

Thursday, 13 October 2016 10:30 (30 minutes)

**Presenter:** WORCESTER, Matthew (BNL)

Session Classification: System Design Parallel Session

Contribution ID: 51 Type: not specified

### **Joint Discussion**

Thursday, 13 October 2016 11:30 (30 minutes)

Session Classification: System Design Parallel Session

Contribution ID: 52 Type: not specified

#### **SBND/ProtoDUNE System Interfaces**

Thursday, 13 October 2016 10:00 (30 minutes)

Presenters: BAGBY, Linda (Fermilab); SHAW, Theresa (FNAL)

Session Classification: System Design Parallel Session

Contribution ID: 53 Type: not specified

#### **Cold Electronics Risks & Plans for Risk Mitigation**

Thursday, 13 October 2016 14:00 (30 minutes)

**Presenter:** WORCESTER, Matthew (BNL)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 54 Type: not specified

# Potential Catastrophic Failure Modes & System Protections

Thursday, 13 October 2016 14:30 (30 minutes)

**Presenter:** Dr RADEKA, Veljko (BNL)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 55 Type: not specified

#### **Cold Electronics QA/QC Plan**

Thursday, 13 October 2016 15:15 (30 minutes)

Presenter: SHOOLTZ, Dean (MSU)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 56 Type: not specified

#### SBND/ProtoDUNE Schedule

Thursday, 13 October 2016 15:45 (30 minutes)

**Presenter:** WORCESTER, Matthew (BNL)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 57 Type: not specified

#### **Tour of Electronics Lab - Group 2**

Thursday, 13 October 2016 16:15 (45 minutes)

Presenters: Dr CHEN, Hucheng (Brookhaven National Lab); Dr GAO, Shanshan (Brookhaven Na-

tional Laboratory)

Session Classification: Plenary

Cold Electronics ... / Report of Contributions

TBD

Contribution ID: 58 Type: not specified

**TBD** 

 ${\tt Cold\ Electronics \dots\ /\ Report\ of\ Contributions}$ 

Joint Discussion

Contribution ID: 59 Type: not specified

## **Joint Discussion**

Contribution ID: 60 Type: not specified

#### **Tour of Electronics Lab - Group 1**

Thursday, 13 October 2016 11:15 (45 minutes)

Presenters: Dr CHEN, Hucheng (Brookhaven National Lab); Dr GAO, Shanshan (Brookhaven Na-

tional Laboratory)

Session Classification: ASIC Parallel Session

Contribution ID: 61 Type: not specified

### **Joint Discussion**

Wednesday, 12 October 2016 16:30 (30 minutes)

Session Classification: Plenary

Contribution ID: 62 Type: not specified

#### **ASIC Current Status and Issues**

Thursday, 13 October 2016 08:00 (30 minutes)

**Presenter:** Dr CHEN, Hucheng (Brookhaven National Lab)

Session Classification: ASIC Parallel Session

Contribution ID: 63 Type: not specified

#### **ADC ASIC Evaluation Results**

Joint Discussion

Contribution ID: 64 Type: **not specified** 

### **Joint Discussion**

Thursday, 13 October 2016 10:00 (1h 15m)

Session Classification: ASIC Parallel Session