OSG Site Administrators Meeting

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Wednesday, 12 December 2007 13:30 (10 minutes)

Presenter: GARDNER, Rob (University of Chicago)

Facility Metrics

Contribution ID: 1 Type: not specified

Facility Metrics

Wednesday, 12 December 2007 13:40 (30 minutes)

Presenter: TANNENBAUM, Tod (University of Wisconsin)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Report from the OSG Users Group

Wednesday, 12 December 2007 14:10 (30 minutes)

Presenter: Dr GREEN, Chris (FNAL)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Status of OSG 0.8 Deployments

Wednesday, 12 December 2007 14:40 (30 minutes)

Presenter: QUICK, Rob (Indiana University)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Lightning talk: report from an early adopter of OSG 0.8

Wednesday, 12 December 2007 15:10 (10 minutes)

Presenter: SEVERINI, Horst (University of Oklahoma)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Lightning talk: Gratia accounting at BNL

Wednesday, 12 December 2007 16:30 (10 minutes)

Presenter: ZHAO, Xin

Contribution ID: 6 Type: not specified

Lightning talk: How to upgrade your OSG installation and keep jobs running

Wednesday, 12 December 2007 15:20 (10 minutes)

Presenter: Dr TIMM, Steven (Fermilab)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Configuring OSG and the tools for OSG site administrators - discussion

Thursday, 13 December 2007 11:15 (15 minutes)

We are looking for input from OSG site administrators about (yet-to-be invented) tools that may make management of sites easier, leading to more reliable configuration and operations

Presenter: THAPA, Suchandra (University of Chicago)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Focus on OSG information services - discussion

Wednesday, 12 December 2007 16:00 (30 minutes)

Primary author: Dr PADMANABHAN, Anand (UIUC/NCSA)

Presenter: Dr PADMANABHAN, Anand (UIUC/NCSA)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Focus on WS Gram: testing, usage

Wednesday, 12 December 2007 16:40 (20 minutes)

Focus on WS Gram: testing, usage

Presenters: BACON, Charles (Argonne National Laboratory); Dr PORTER, Jeff (LBNL)

Focus on security: site practices

Contribution ID: 11 Type: not specified

Focus on security: site practices

Thursday, 13 December 2007 10:15 (1 hour)

Presenter: Dr ALTUNAY, Mine (FNAL)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Focus on OSG storage services - Bestman

Thursday, 13 December 2007 08:30 (30 minutes)

Presenter: SIM, Alex (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Contribution ID: 14 Type: not specified

dCache in OSG 1.0 and SRM 2.2

Thursday, 13 December 2007 09:00 (20 minutes)

Presenter: Dr HESSELROTH, Ted (Fermilab)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Validating dCache

Thursday, 13 December 2007 09:20 (20 minutes)

Presenter: SHARMA, Neha (Fermilab)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Workshop summary discussion

Thursday, 13 December 2007 11:30 (30 minutes)

Presenter: GARDNER, Robert (University of Chicago)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Lightning talk: Getting Certs Quickly

Wednesday, 12 December 2007 15:30 (10 minutes)

Lightning talk: Getting Certs Quic ...

Presenter: SILVERS, Tim (OSG Grid Operations Center)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Lightning talk: Configuring RSV

Wednesday, 12 December 2007 17:00 (10 minutes)

Lightning talk: Configuring RSV

Presenter: WANG, Tom (OSG Grid Operations Center)

Contribution ID: 19 Type: not specified

OSG documentation

Thursday, 13 December 2007 09:55 (20 minutes)

Presenter: HEAVEY, Anne (Fermilab)