Prototype Cryomodule Workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Is a beamline purge system necessary during assembly?

Presenters: Dr PALCZEWSKI, Ari (Jefferson Lab); ARKAN, Tug (Fermilab)

Contribution ID: 1 Type: not specified

Is a beamline purge system necessary during assembly?

Presenters: Dr PALCZEWSKI, Ari (Jefferson Lab); ARKAN, Tug (Fermilab)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Beamline purge during assembly

Thursday, 12 January 2017 08:00 (45 minutes)

Session Classification: pCM String Assembly

Contribution ID: 3 Type: **not specified**

Differences in assembly techniques for string assembly at FNAL and JLab and possible correlations to CM performance

Thursday, 12 January 2017 08:45 (1 hour)

Session Classification: pCM String Assembly

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Issues identified during pCM assembly that need to be improved -path forward, lessons learned

Thursday, 12 January 2017 10:00 (1 hour)

Session Classification: pCM String Assembly

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Copper plated components – bare spots, oxidation and cleaning

Thursday, 12 January 2017 11:00 (30 minutes)

Session Classification: pCM String Assembly

Contribution ID: 6 Type: not specified

Hardware cleaning techniques at each lab

Thursday, 12 January 2017 11:30 (30 minutes)

Session Classification: pCM String Assembly

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Lessons Learned - JLab

Thursday, 12 January 2017 13:00 (30 minutes)

Presenter: LEGG, Robert (Jefferson Lab)

Session Classification: pCM Assembly Outside Cleanroom

Contribution ID: 8 Type: not specified

Lessons Learned - FNAL

Thursday, 12 January 2017 13:30 (30 minutes)

Presenter: GRIMM, Chuck (Fermilab)

Session Classification: pCM Assembly Outside Cleanroom

Contribution ID: 9 Type: not specified

Design Changes pCM to Production

Thursday, 12 January 2017 14:00 (30 minutes)

Presenter: ARKAN, Tug (Fermilab)

Session Classification: pCM Assembly Outside Cleanroom

Contribution ID: 10 Type: not specified

Demagnetization Procedures, Magnetic Hygiene

Thursday, 12 January 2017 14:30 (30 minutes)

Presenter: Dr CHANDRASEKARAN, Saravan (FNAL/TD)

Session Classification: pCM Assembly Outside Cleanroom

Contribution ID: 11 Type: not specified

Coupler Assembly - JLab

Thursday, 12 January 2017 15:15 (30 minutes)

Presenter: STIRBET, Mircea (Jefferson Laboratory)

Session Classification: pCM Assembly Outside Cleanroom

Contribution ID: 12 Type: not specified

Coupler Assembly - FNAL

Thursday, 12 January 2017 15:45 (30 minutes)

Presenter: KEN, Premo (FNAL/TD)

Session Classification: pCM Assembly Outside Cleanroom

Contribution ID: 13 Type: not specified

Other Topics - Open Forum

Thursday, 12 January 2017 16:15 (45 minutes)

Session Classification: pCM Assembly Outside Cleanroom

Contribution ID: 14 Type: not specified

pCM Testing Summary

Friday, 13 January 2017 10:00 (20 minutes)

Session Classification: Report Writing & Closeout

Contribution ID: 15 Type: not specified

Cleanroom Assembly Summary

Friday, 13 January 2017 10:20 (20 minutes)

Session Classification: Report Writing & Closeout

Contribution ID: 16 Type: not specified

Cryomodule Assembly Summary

Friday, 13 January 2017 10:40 (20 minutes)

Session Classification: Report Writing & Closeout