Cold Electronics Mechanical PRR

Report of Contributions

Introductions

Contribution ID: 0

Type: not specified

Introductions

Tuesday, 28 March 2017 13:30 (10 minutes)

Review the Production Readiness ...

Contribution ID: 1

Type: not specified

Review the Production Readiness Review Checklist

Tuesday, 28 March 2017 14:20 (15 minutes)

Review the CE Mechanicals PRR C ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

Review the CE Mechanicals PRR Checklist

Tuesday, 28 March 2017 14:35 (15 minutes)

Cold Electronics ... / Report of Contributions

Design Status (Grounding Issues)

Contribution ID: 3

Type: not specified

Design Status (Grounding Issues)

Tuesday, 28 March 2017 13:40 (40 minutes)

Presenter: WORCESTER, Matthew (BNL)

Review production plans and man ...

Contribution ID: 4

Type: not specified

Review production plans and manufacturing procedures

Tuesday, 28 March 2017 14:50 (15 minutes)

Review handling/storage/packagi...

Contribution ID: 5

Type: not specified

Review handling/storage/packaging/shipping plans

Tuesday, 28 March 2017 15:05 (15 minutes)

Cold Electronics ... / Report of Contributions

Review QC Plan Status

Contribution ID: 6

Type: not specified

Review QC Plan Status

Tuesday, 28 March 2017 15:20 (30 minutes)

Presenter: WORCESTER, Matthew (BNL)

Review the ESH requirements

Contribution ID: 7

Type: not specified

Review the ESH requirements

Tuesday, 28 March 2017 15:50 (20 minutes)

Summary/Recommendations

Contribution ID: 8

Type: not specified

Summary/Recommendations

Tuesday, 28 March 2017 16:10 (20 minutes)

Tour of CE lab and High-bay

Contribution ID: 9

Type: not specified

Tour of CE lab and High-bay

Tuesday, 28 March 2017 10:00 (1 hour)

Discussion of CE Electricals QA/QC

Contribution ID: 10

Type: not specified

Discussion of CE Electricals QA/QC

Tuesday, 28 March 2017 11:00 (1h 30m)

Lunch (on your own)

Contribution ID: 11

Type: not specified

Lunch (on your own)

Tuesday, 28 March 2017 12:30 (1 hour)

Dinner (on your own)

Contribution ID: 12

Type: not specified

Dinner (on your own)

Tuesday, 28 March 2017 18:30 (1 hour)