DAQ R&D Workshop

Report of Contributions

Cosmic Frontier Needs

Contribution ID: 2

Type: not specified

Cosmic Frontier Needs

Wednesday, 11 October 2017 08:35 (30 minutes)

Presenter: Dr O'CONNOR, Paul (Brookhaven National Lab) **Session Classification:** Future DAQ Needs

Welcome

Contribution ID: 3

Type: not specified

Welcome

Wednesday, 11 October 2017 08:30 (5 minutes)

Presenters: Mr PROSSER, Alan (Fermilab); Dr BIERY, Kurt (Fermilab); Dr MERKEL, Petra (Fermi National Accelerator Laboratory); Dr TSCHIRHART, Robert (Fermilab)

Session Classification: Future DAQ Needs

Energy Frontier Needs

Contribution ID: 4

Type: not specified

Energy Frontier Needs

Wednesday, 11 October 2017 09:05 (30 minutes)

Presenter: SMITH, Wesley (University of Wisconsin) **Session Classification:** Future DAQ Needs

Intensity Frontier Needs

Contribution ID: 5

Type: not specified

Intensity Frontier Needs

Wednesday, 11 October 2017 09:35 (30 minutes)

Presenter: KLEIN, Josh (University of Pennsylvania) **Session Classification:** Future DAQ Needs

Test Beam and Test Stand Needs

Contribution ID: 6

Type: not specified

Test Beam and Test Stand Needs

Wednesday, 11 October 2017 10:05 (30 minutes)

Presenter: Dr ROMINSKY, Mandy (Fermilab) **Session Classification:** Future DAQ Needs

Future FPGA Architectures

Contribution ID: 7

Type: not specified

Future FPGA Architectures

Wednesday, 11 October 2017 11:00 (30 minutes)

Presenter: HERBST, Ryan (SLAC)

Future Processor Architectures

Contribution ID: 8

Type: not specified

Future Processor Architectures

Wednesday, 11 October 2017 11:30 (30 minutes)

Presenter: Dr GREEN, Chris (FNAL)

DAQs for cryogenic detectors in C ...

Contribution ID: 9

Type: not specified

DAQs for cryogenic detectors in Cosmology

Wednesday, 11 October 2017 12:00 (30 minutes)

Presenter: Dr CANCELO, Gustavo (fermilab)

Tech Trends and R&D Ideas for a ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

Tech Trends and R&D Ideas for a Post HL-LHC Energy Frontier

Wednesday, 11 October 2017 13:30 (30 minutes)

Presenter: PADLEY, Paul (Rice University)

Future Technologies for IF TDAQ

Contribution ID: 11

Type: not specified

Future Technologies for IF TDAQ

Wednesday, 11 October 2017 14:00 (30 minutes)

Presenter: Dr KETCHUM, Wesley (Fermi National Accelerator Laboratory) **Session Classification:** Promising Technologies and Techniques

Technologies for test beam and tes...

Contribution ID: 12

Type: not specified

Technologies for test beam and test stand DAQ

Wednesday, 11 October 2017 14:30 (30 minutes)

Presenter: Mr RIVERA, Ryan (FNAL)

Participant Roundtable

Contribution ID: 13

Type: not specified

Participant Roundtable

Wednesday, 11 October 2017 15:00 (30 minutes)

Sub-group working sessions

Contribution ID: 14

Type: not specified

Sub-group working sessions

Wednesday, 11 October 2017 16:00 (45 minutes)

Full-group working session

Contribution ID: 15

Type: not specified

Full-group working session

Wednesday, 11 October 2017 16:45 (45 minutes)

Wrap-up

Contribution ID: 16

Type: not specified

Wrap-up

Wednesday, 11 October 2017 17:30 (30 minutes)

Summary presentation

Contribution ID: 17

Type: not specified

Summary presentation

Wednesday, 11 October 2017 18:00 (5 minutes)

Session Classification: Summary presentation