July 2017 PAC Meeting PUBLIC

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

SeaQuest Proposal for Extended Running/Polarized Target? Update (25'+15')

July 2017 PAC M ... / Report of Contributions

Lunch

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Lunch

Contribution ID: 2 Type: not specified

Executive Session- Responses to Questions

Contribution ID: 3 Type: not specified

Executive Session

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

In Camera Session

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Quantum Phases of Matter for DM & Hidden Sectors (20'+10')

Saturday, 8 July 2017 10:00 (30 minutes)

Presenter: ZUREK, Kathryn (Berkeley Lab)

Session Classification: Session: Quantum Systems

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Quantum Information Science & FNAL (10'+10')

Saturday, 8 July 2017 10:30 (20 minutes)

Presenter: Dr LYKKEN, Joseph (Fermilab)

Session Classification: Session: Quantum Systems

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Updates on QIS Related Fundamental Experiments & Infrastructure at FNAL (20'+10')

Saturday, 8 July 2017 10:50 (30 minutes)

Presenter: Dr WESTER, William (Fermilab)

Session Classification: Session: Quantum Systems

Contribution ID: 8 Type: not specified

SBN: Update Including Cost & Schedule (35'+15') (PHONE)

Thursday, 6 July 2017 13:40 (50 minutes)

Presenter: WILSON, Peter (Fermilab)

Session Classification: Session: SBN

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

SBN: Unified Mixing Analysis Plans, Management Structure for Operations (PHONE) (35'+15')

Thursday, 6 July 2017 14:30 (50 minutes)

Presenter: Dr PALAMARA, Ornella (Fermilab)

Session Classification: Session: SBN

Contribution ID: 10 Type: not specified

Executive Session

Contribution ID: 11 Type: not specified

In Camera Session

Contribution ID: 12 Type: not specified

Accelerator Prospects for FY18 and Beyond (45'+15')

Thursday, 6 July 2017 10:20 (1 hour)

Presenter: CONVERY, Mary (Fermilab)

Session Classification: Session: Near-Term Program

Contribution ID: 13 Type: not specified

MicroBooNE Proposal for FY18 Running (25'+15')

Thursday, 6 July 2017 11:20 (40 minutes)

Presenter: Prof. FLEMING, Bonnie (Yale University)

Session Classification: Session: Near-Term Program

Lunch

Contribution ID: 14 Type: not specified

Lunch

Thursday, 6 July 2017 12:00 (1 hour)

Session Classification: Session: Near-Term Program

Contribution ID: 15 Type: not specified

Summary of "Lessons Learned" from MicroBooNE May 15 Workshop (25'+15')

Thursday, 6 July 2017 13:00 (40 minutes)

Presenter: KLEIN, Josh (University of Pennsylvania)

Session Classification: Session: Near-Term Program

Contribution ID: 16 Type: not specified

LBNC Report (35'+15')

Friday, 7 July 2017 08:30 (50 minutes)

Presenter: Dr MACFARLANE, David (SLAC National Accelerator Lab)

Session Classification: Session: LBNF/DUNE/ AM: Large Meeting Room. PM: Tour/Small

Meeting Room

Contribution ID: 17 Type: not specified

What Does DUNE Want from MicroBooNE + SBN Program? (25'+15')

Friday, 7 July 2017 09:20 (40 minutes)

Presenter: BLUCHER, Ed (University of Chicago)

Session Classification: Session: LBNF/DUNE/ AM: Large Meeting Room. PM: Tour/Small

Meeting Room

Contribution ID: 18 Type: not specified

All Scientists Retreat Summary, Process & Plans (25'+15')

Saturday, 8 July 2017 08:30 (40 minutes)

Presenter: Dr LYKKEN, Joseph (Fermilab)

Session Classification: Session: Preparing for P5

Contribution ID: 19 Type: not specified

Path to P5: Directorates Persective & Thoughts about the Process

Saturday, 8 July 2017 09:10 (30 minutes)

Session Classification: Session: Preparing for P5

Contribution ID: 20 Type: not specified

ANNIE Request for FY18 (PHONE) (25'+15')

Friday, 7 July 2017 10:20 (40 minutes)

Presenter: Prof. WETSTEIN, Matt (Iowa State University)

Session Classification: Session: Near-Term Program Continued

Contribution ID: 21 Type: not specified

Executive Session

Contribution ID: 22 Type: not specified

Lunch & Tour

Friday, 7 July 2017 12:00 (4h 30m)

Session Classification: Session: Near-Term Program Continued

Contribution ID: 23 Type: not specified

Executive Session

Contribution ID: 24 Type: not specified

In Camera Session

Dinner

Contribution ID: 25 Type: not specified

Dinner

Thursday, 6 July 2017 19:30 (2 hours)

Contribution ID: 26 Type: not specified

Reception

Thursday, 6 July 2017 18:45 (45 minutes)