Visit by Dr. Nick Gazis, ESS and Prof. Gary Solbrekken, University of Missouri

Report of Contributions

Meet and Greet

Contribution ID: 0

Type: not specified

Meet and Greet

Thursday, 8 November 2018 08:00 (1 hour)

Mechanical Design of Beam Instru...

Contribution ID: 1

Type: not specified

Mechanical Design of Beam Instrumentation

Thursday, 8 November 2018 09:00 (1 hour)

Presenters: Mr TASSOTTO, Gianni (FNAL); SCARPINE, Vic (Fermilab) **Session Classification:** Discussion with AD Team

Vacuum Simulation for Beamline ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

Vacuum Simulation for Beamline Devices

Presenter: ALVAREZ, Matthew (Fermilab)

Differential Pumping with an Inse ...

Contribution ID: 3

Type: not specified

Differential Pumping with an Insert of a Narrow Aperture in the PIP2IT MBET

Thursday, 8 November 2018 10:15 (20 minutes)

Presenter: CHEN, Alex (Fermilab)

Target-based and General Vacuum...

Contribution ID: 4

Type: not specified

Target-based and General Vacuum Window Design and Fabrication

Presenter: ADER, Christine

Fluids Systems Design and Quality ...

Contribution ID: 5

Type: not specified

Fluids Systems Design and Quality Assurance Management in Accelerator Applications

Thursday, 8 November 2018 10:35 (20 minutes)

Presenter: Mr BALL, Maurice (Fermilab Employee -Mechanical Engineer) **Session Classification:** Discussion with AD Team

Discussion - Potential Areas of Co...

Contribution ID: 6

Type: not specified

Discussion - Potential Areas of Collaboration

Thursday, 8 November 2018 10:55 (35 minutes)

High Power Targetry and Target F...

Contribution ID: 7

Type: not specified

High Power Targetry and Target Facility Design, Safety and Maintenance

Thursday, 8 November 2018 13:00 (2 hours)

Presenter: Mr HURH, Patrick (FNAL)

Seminar - Accelerator Engineering ...

Contribution ID: 8

Type: not specified

Seminar - Accelerator Engineering Design and R&D on Non-Destructive Testing for ESS

Thursday, 8 November 2018 16:00 (1 hour)

Overview of PIP-II Cryomodules

Contribution ID: 9

Type: not specified

Overview of PIP-II Cryomodules

Friday, 9 November 2018 09:00 (30 minutes)

Presenter: Dr WU, Genfa (FNAL/TD)

650 MHz Cryomodule Design and...

Contribution ID: 10

Type: not specified

650 MHz Cryomodule Design and Transportation

Friday, 9 November 2018 09:30 (30 minutes)

Presenter: Mr ROGER, Vincent (FNAL/TD)

650 MHz Cryomodule Testing and ...

Contribution ID: 11

Type: not specified

650 MHz Cryomodule Testing and Acceptance Plan

Friday, 9 November 2018 10:00 (30 minutes)

Presenter: Dr WU, Genfa (FNAL/TD)

Particle-free Sections

Contribution ID: 12

Type: not specified

Particle-free Sections

Friday, 9 November 2018 10:30 (30 minutes)

Presenter: PROST, Lionel (Fermilab)

CAD Data Management Processes; ...

Contribution ID: 13

Type: not specified

CAD Data Management Processes; Data Exchange Between Collaborators

Friday, 9 November 2018 11:00 (30 minutes)

Presenter: Mr BAFFES, Curtis (Fermilab)

Contribution ID: 14

Type: not specified

Discussion - Potential Areas of Collaboration

Meeting with Lia Merminga, PIP-II...

Contribution ID: 15

Type: not specified

Meeting with Lia Merminga, PIP-II Project Director

Friday, 9 November 2018 14:00 (30 minutes)

Presenter: Dr MERMINGA, Lia (FNAL)

Session Classification: Discussions and Close-out

Discussion - Potential Areas of Co...

Contribution ID: 16

Type: not specified

Discussion - Potential Areas of Collaboration

Friday, 9 November 2018 14:30 (1h 30m)

Session Classification: Discussions and Close-out

Close-out

Contribution ID: 17

Type: not specified

Close-out

Friday, 9 November 2018 16:00 (1 hour)

Session Classification: Discussions and Close-out