Information on precautionary site access restrictions to Fermilab's Batavia site in response to coronavirus/COVID-19
We continue to review all events currently planned for the next sixty days and organizers will be notified if their event must be canceled, postponed, or held remotely. Please, check back on Indico during this time for updates regarding your meeting specifics.
As DOE O 142.3A, Unclassified Foreign Visits and Assignments Program (FVA) applies not only to physical access to DOE sites, technologies, and equipment, but also information, all remote events hosted by Fermilab must comply with FVA requirements. This includes participant registration and agenda review. Please contact Melissa Ormond, FVA Manager, with any questions.

indico search will be reestablished in the next version upgrade of the software: https://getindico.io/roadmap/
For public events you may use either https://library.fnal.gov/indico-search/ or your browser's search engine: "your search string" site:indico.fnal.gov

LCLS-II 3.9 GHz CM Delta FDR

US/Central
Hermitage (Fermilab Technical Division)

Hermitage

Fermilab Technical Division

Camille Ginsburg (Fermilab), Marc Ross (Fermilab)
Jan 2017 3.9 GHz CM FDR
Review Charge
Reviewers
  • Tuesday, 29 January
    • 8:00 AM 8:30 AM
      Closed Committee Session 30m
    • 8:30 AM 8:35 AM
      Welcome & Safety 5m
      Speaker: Richard Stanek (Fermilab)
    • 8:35 AM 9:05 AM
      Project Management 30m
      Speaker: Camille Ginsburg (Fermilab)
      Slides
    • 9:05 AM 9:35 AM
      QA/QC 30m
      Speaker: Mr Jamie Blowers (Fermilab - Technical Division)
      document
      Slides
    • 9:35 AM 9:45 AM
      Discussion 10m
    • 9:45 AM 10:00 AM
      Break 15m
    • 10:00 AM 10:30 AM
      Cryomodule Design 30m
      Speaker: Joshua Kaluzny (Fermilab)
      Slides
    • 10:30 AM 10:50 AM
      Design Verification (Cavities) 20m
      Speaker: Dr Sebastian Aderhold (Fermilab)
      Slides
    • 10:50 AM 11:35 AM
      Design Verification (Components) 45m
      Speaker: Dr Nikolay Solyak (FNAL)
      Slides
    • 11:35 AM 11:45 AM
      Discussion 10m
    • 11:45 AM 1:15 PM
      Lunch 1h 30m
    • 1:15 PM 2:15 PM
      Production Readiness 1h
      Speaker: Tug Arkan (Fermilab)
      Slides
    • 2:15 PM 2:45 PM
      Cryomodule Testing 30m
      Speaker: Elvin Harms (Fermilab)
      Slides
    • 2:45 PM 3:30 PM
      Cryomodule Transportation 45m
      Speaker: Brian Hartsell (Fermilab)
      Slides
    • 3:30 PM 3:45 PM
      Break 15m
    • 3:45 PM 5:00 PM
      Discussion 1h 15m
    • 6:00 PM 8:00 PM
      No-host Dinner 2h
  • Wednesday, 30 January
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Cryomodule Acceptance, handling, Transport, Installation at SLAC 1h
      Speaker: Mr Jose Chan (SLAC)
      Slides
    • 10:00 AM 11:45 AM
      Discussion 1h 45m
      0-README
      3.9 GHz CM FDR Recommendations Tracking
      3.9 GHz CM PDR Recommendations Tracking
      Cryomodule requirements map
      Review tracker spreadsheet
    • 11:45 AM 1:15 PM
      Lunch 1h 30m
    • 1:15 PM 4:00 PM
      Closed Committee Session 2h 45m
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Close Out 30m