# Workshop on the LEM/Thick GEM cryogenic utilization in pure Argon over large detection surfaces

**Report of Contributions** 

Introduction

Contribution ID: 0 Type: not specified

### Introduction

Monday, 6 April 2020 09:00 (10 minutes)

**Presenter:** Dr DELBART, Alain (Irfu)

Session Classification: Experience from protoDUNE-DP, production means, simulations

Contribution ID: 1 Type: not specified

## LEMs for protoDUNE-DP, design, QA/QC and tests

Monday, 6 April 2020 09:10 (30 minutes)

Presenter: Dr MAZZUCATO, Edoardo (CEA Saclay)

Session Classification: Experience from protoDUNE-DP, production means, simulations

Contribution ID: 2 Type: not specified

## **Experience with LEMs in protoDUNE-DP**

Monday, 6 April 2020 09:40 (30 minutes)

Presenter: EURIN, Guillaume (CEA/IRFU)

Session Classification: Experience from protoDUNE-DP, production means, simulations

Contribution ID: 3 Type: not specified

## THGEM Production (including new processes and new ideas)

Monday, 6 April 2020 10:25 (30 minutes)

Presenter: DE OLIVEIRA, Rui (CERN)

Session Classification: Experience from protoDUNE-DP, production means, simulations

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### **THGEM** simulations

Monday, 6 April 2020 10:55 (30 minutes)

**Presenter:** CORREIA, Pedro (University of Aveiro)

Session Classification: Experience from protoDUNE-DP, production means, simulations

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## Discussion on LEMs performance in protoDUNE-DP

Monday, 6 April 2020 11:25 (30 minutes)

Presenter: Dr DELBART, Alain (Irfu)

Session Classification: Experience from protoDUNE-DP, production means, simulations

Contribution ID: 6 Type: not specified

## **THGEM Experience at Weizmann**

Monday, 6 April 2020 14:00 (30 minutes)

**Presenter:** BRESSLER, Shikma (Weizmann Institute of Science)

Session Classification: R&D on LEM/Thick GEM, discussion on protoDUNE-DP phase II

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## **THGEM Experience with COMPASS**

Monday, 6 April 2020 14:30 (30 minutes)

**Presenter:** Dr DALLA TORRE, Silvia (INFN Trieste)

Session Classification: R&D on LEM/Thick GEM, discussion on protoDUNE-DP phase II

Contribution ID: 8 Type: not specified

### **Glass Thick GEM**

Monday, 6 April 2020 15:00 (30 minutes)

Presenter: FUJIWARA, Takeshi (National Institute of Advanced Industrial Science and Technology

(AIST), JAPAN)

Session Classification: R&D on LEM/Thick GEM, discussion on protoDUNE-DP phase II

Micro-RWELL

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Micro-RWELL

Monday, 6 April 2020 15:30 (30 minutes)

**Presenter:** BENCIVENNI, Giovanni (INFN INFN-LNF (LABORATORI NAZIONALI DI FRASCATI))

 $\textbf{Session Classification:} \quad \text{R\&D on LEM/Thick GEM, discussion on protoDUNE-DP phase II}$ 

Contribution ID: 10 Type: not specified

## Charge and light signal amplification in two-phase detectors

Monday, 6 April 2020 16:15 (30 minutes)

**Presenter:** BUZULUTSKOV, Alexey (Budker Institute of Nuclear Physics of Siberian Branch Russian Academy of Sciences (BINP SB RAS))

Session Classification: R&D on LEM/Thick GEM, discussion on protoDUNE-DP phase II

Contribution ID: 11 Type: not specified

# Discussion on LEM design for phase II of protoDUNE-DP

Monday, 6 April 2020 17:45 (30 minutes)

Presenter: Dr DELBART, Alain (Irfu)

Session Classification: R&D on LEM/Thick GEM, discussion on protoDUNE-DP phase II

Contribution ID: 12 Type: not specified

## **Design of protoDUNE-DP Charge Readout Planes**

Tuesday, 7 April 2020 14:00 (30 minutes)

**Presenter:** Mr AIMARD, Benjamin (LAPP)

Session Classification: Integration of LEM/Thick GEM on large readout surfaces

Contribution ID: 13 Type: not specified

# **Experience with Charge Readout Planes in protoDUNE-DP operation**

Tuesday, 7 April 2020 14:30 (30 minutes)

**Presenter:** DUCHESNEAU, Dominique (LAPP, CNRS-IN2P3)

Session Classification: Integration of LEM/Thick GEM on large readout surfaces

Contribution ID: 14 Type: **not specified** 

## Wiring of large surfaces (TBC)

Contribution ID: 15 Type: not specified

## Electrostatic aspects: charging up effects of dielectrics

Tuesday, 7 April 2020 15:15 (20 minutes)

**Presenter:** YU, Bo (Brookhaven National Lab)

Session Classification: Integration of LEM/Thick GEM on large readout surfaces

Contribution ID: 16 Type: not specified

## Foreseen CRP improvements for phase II of protoDUNE-DP

Tuesday, 7 April 2020 15:35 (30 minutes)

Presenter: Mr AIMARD, Benjamin (LAPP)

Session Classification: Integration of LEM/Thick GEM on large readout surfaces

Contribution ID: 17 Type: not specified

## **Discussion on Charge Readout Planes improvements**

Tuesday, 7 April 2020 16:05 (30 minutes)

**Presenter:** DUCHESNEAU, Dominique (LAPP, CNRS-IN2P3)

Session Classification: Integration of LEM/Thick GEM on large readout surfaces

Contribution ID: 18 Type: not specified

# R&D on LEM improvements for phase II of ProtoDUNE-DP

Monday, 6 April 2020 17:15 (30 minutes)

Presenter: Dr DELBART, Alain (Irfu)

Session Classification: R&D on LEM/Thick GEM, discussion on protoDUNE-DP phase II

Contribution ID: 19 Type: not specified

## **Multilayer THGEM**

Monday, 6 April 2020 16:45 (30 minutes)

Presenter: Dr CORTESI, Marco (National Superconducting Cyclotron Laboratory (Michigan State

University))

Session Classification: R&D on LEM/Thick GEM, discussion on protoDUNE-DP phase II