US-NEXT Collaboration Meeting

Report of Contributions

Organization discussion & agenda ...

Contribution ID: 0

Type: not specified

Organization discussion & agenda review

Tuesday, 15 November 2016 09:00 (10 minutes)

Highlights of Osaka DBD & IEEE ...

Contribution ID: 1

Type: not specified

Highlights of Osaka DBD & IEEE Strasbourg meetings Emergent or radically new ideas introductory remarks

Tuesday, 15 November 2016 09:10 (30 minutes)

The recently submitted Proposal to ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

The recently submitted Proposal to DOE NP examination of strengths, shortcomings, NP HEP Dilemma ANL, FNAL, time scales, general outlook

Tuesday, 15 November 2016 09:40 (20 minutes)

Recent Progress with NEXTNEW/ 10

Contribution ID: 3

Type: not specified

Recent Progress with NEXTNEW/ 10

Tuesday, 15 November 2016 10:00 (40 minutes)

Work package 1: Primary Technic ...

Contribution ID: 4

Type: not specified

Work package 1: Primary Technical Challenges

Tuesday, 15 November 2016 11:00 (1h 30m)

Work package 2: Simulations

Contribution ID: 5

Type: not specified

Work package 2: Simulations

Tuesday, 15 November 2016 13:30 (1 hour)

Work package 3: Tracking perfor ...

Contribution ID: 6

Type: not specified

Work package 3: Tracking performance

Tuesday, 15 November 2016 14:30 (1 hour)

Work package 4: 100 333 kg syste ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

Work package 4: 100 333 kg system concepts

Tuesday, 15 November 2016 15:45 (1 hour)

Capture of issues, red flag aspects, ...

Contribution ID: 8

Type: not specified

Capture of issues, red flag aspects, agenda adaptation as necessary, outlook

Tuesday, 15 November 2016 16:45 (45 minutes)

Adjourn

Contribution ID: 9

Type: not specified

Adjourn

Tuesday, 15 November 2016 17:30 (30 minutes)

Further discussion of emergent or ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

Further discussion of emergent or radically new ideas which may disrupt planning processes...

Wednesday, 16 November 2016 09:30 (1h 10m)

Seminar

Contribution ID: 11

Type: not specified

Seminar

Wednesday, 16 November 2016 11:00 (1 hour)

Tour of ANL facilties

Contribution ID: 12

Type: not specified

Tour of ANL facilties

Wednesday, 16 November 2016 13:15 (45 minutes)

Discussion of world NLDBD situat ...

Contribution ID: 13

Type: not specified

Discussion of world NLDBD situation: what is known or might be knowable: nEXO, LZ, CUORE/CUPID, SNO+, GERDAMajorana, KZen, PandaXIII, ...

Wednesday, 16 November 2016 14:00 (40 minutes)

Status of Barium daughter tagging ...

Contribution ID: 14

Type: not specified

Status of Barium daughter tagging activities @ UTA

Wednesday, 16 November 2016 14:40 (40 minutes)

Resolution of all remaining identif...

Contribution ID: 15

Type: not specified

Resolution of all remaining identified workpackage issues, Collaboration meeting at Canfranc & LSC

Wednesday, 16 November 2016 15:20 (40 minutes)

Wrapup: listing of immediate and ...

Contribution ID: 16

Type: not specified

Wrapup: listing of immediate and nearterm objectives

Wednesday, 16 November 2016 16:20 (25 minutes)

Adjourn

Contribution ID: 17

Type: not specified

Adjourn

Wednesday, 16 November 2016 16:45 (15 minutes)

ALD Discussion Pre-Meeting

Contribution ID: 18

Type: not specified

ALD Discussion Pre-Meeting

Wednesday, 16 November 2016 08:30 (1 hour)