CPAD Meeting

Report of Contributions

CPAD Meeting / Report of Contributions

Opening

Contribution ID: 0

Type: not specified

Opening

Wednesday, 10 December 2014 08:55 (5 minutes)

Presenters: SHIPSEY, Ian (Oxford); DEMARTEAU, Marcel (Argonne National Laboratory)

View from DOE on future KA25 pr ...

Contribution ID: 1

Type: not specified

View from DOE on future KA25 program

Wednesday, 10 December 2014 09:00 (45 minutes)

Presenters: CRAWFORD, Glen (DOE); Dr MARSISKE, Helmut (Office of High Energy Physics, U.S. Department of Energy); KIM, Peter (DOE)

Discussion of Instrumentation Wo...

Contribution ID: 2

Type: not specified

Discussion of Instrumentation Workshop, April 7-9, Arlington Texas

Wednesday, 10 December 2014 09:45 (45 minutes)

Presenters: Prof. WHITE, Andy (U. texas at Arlington); CPAD GROUP 6; NYGREN, David (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Contribution ID: 3

Type: not specified

CPAD Discussion on PREP led by CPAD Working Group 10

Wednesday, 10 December 2014 11:00 (1 hour)

Reviving and Expanding the curre ...

Contribution ID: 4

Type: not specified

Reviving and Expanding the current system for off-site loans

Wednesday, 10 December 2014 12:00 (30 minutes)

Presenter: LEWIS, Jonathan

Session Classification: Community Presentation on PREP in 1 West

Repair, testing, and calibration of P ...

Contribution ID: 5

Type: not specified

Repair, testing, and calibration of PREP equipment at Argonne

Wednesday, 10 December 2014 12:30 (30 minutes)

Presenter: DRAKE, Gary (Argonne National Laboratory)

Session Classification: Community Presentation on PREP in 1 West

CPAD Meeting / Report of Contributions

Bringing the equipment pool into ...

Contribution ID: 6

Type: not specified

Bringing the equipment pool into the FPGA era

Wednesday, 10 December 2014 13:00 (30 minutes)

Presenter: UPLEGGER, Lorenzo

Session Classification: Community Presentation on PREP in 1 West

Continued CPAD Discussion on P ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

Continued CPAD Discussion on PREP

Wednesday, 10 December 2014 14:00 (30 minutes)

Working Group 1: Coordination

Contribution ID: 9

Type: not specified

Working Group 1: Coordination

Wednesday, 10 December 2014 14:30 (15 minutes)

Working Group 2: Grand Challenges

Contribution ID: 10

Type: not specified

Working Group 2: Grand Challenges

Wednesday, 10 December 2014 14:45 (15 minutes)

Working Group 3: Fellowships

Contribution ID: 11

Type: not specified

Working Group 3: Fellowships

Wednesday, 10 December 2014 15:00 (15 minutes)

Working Group 4: Schools

Contribution ID: 12

Type: not specified

Working Group 4: Schools

Wednesday, 10 December 2014 15:15 (15 minutes)

Working Group 5: Award

Contribution ID: 13

Type: not specified

Working Group 5: Award

Wednesday, 10 December 2014 15:30 (15 minutes)

Working Group 6: Workshop

Contribution ID: 14

Type: not specified

Working Group 6: Workshop

Wednesday, 10 December 2014 15:45 (15 minutes)

Working Group 7: Interdisciplinary

Contribution ID: 15

Type: not specified

Working Group 7: Interdisciplinary

Wednesday, 10 December 2014 16:00 (15 minutes)

Working Group8: SBIR/STTR

Contribution ID: 16

Type: not specified

Working Group8: SBIR/STTR

Wednesday, 10 December 2014 16:15 (15 minutes)

Working Group 9: Migration

Contribution ID: 17

Type: not specified

Working Group 9: Migration

Wednesday, 10 December 2014 16:30 (15 minutes)

Working Group 10:PREP

Contribution ID: 18

Type: not specified

Working Group 10:PREP

Wednesday, 10 December 2014 16:45 (15 minutes)