Science and Technology Review

US/Central
Comitium

Comitium

2008 Science & Technology Review Report
AAC Report
Charge
FNAL S&T Charge
g-2
PAC Report
Questions and Answers
Review Committee
Support
    • 8:30 AM 9:00 AM
      Executive Session 30m Comitium

      Comitium

      Speaker: Michael Procario (DOE)
      Slides
    • 9:00 AM 9:40 AM
      Laboratory News and Programs 40m Comitium

      Comitium

      Speaker: Pier Oddone (Fermilab)
      Slides
    • 10:00 AM 10:30 AM
      Strategic Plan: Implementation 30m Comitium

      Comitium

      Speaker: Young-Kee Kim (Fermilab)
      Slides
    • 10:40 AM 11:00 AM
      BREAK 20m Comitium

      Comitium

    • 11:00 AM 2:00 PM
      Current Operations: Summarize Current Operations, Goals Comitium

      Comitium

      • 11:00 AM
        Accelerator: Run II, NuMI, BNB, Testbeams 20m
        Speaker: Roger Dixon (Fermilab)
        Slides
      • 11:30 AM
        Computing: Run II, Neutrinos, Etc 20m
        Speaker: Victoria White (Fermilab)
        Slides
      • 12:00 PM
        Working Lunch 1h
      • 1:00 PM
        Tevatron Detectors (CDF, DZero) 30m
        Speaker: Massimo Casarsa (Fermilab)
        Slides
      • 1:40 PM
        Neutrino Detectors (MINOS, MiniBooNE) 20m
        Speaker: Dr Bob Zwaska (Fermilab)
        Slides
    • 2:00 PM 3:25 PM
      Ongoing Experiments: 1. Current Physics Results, 2. Resources Required to Operate and Support Physics Analyses Comitium

      Comitium

      • 2:00 PM
        CDF (Including FY11 running) 20m
        Speaker: Kevin Pitts
        Slides
      • 2:30 PM
        DZero (including FY11 running) 20m
        Speaker: Marco Verzocchi (Fermilab)
        Slides
      • 3:00 PM
        Neutrino (MINOS, MiniBooNE, SciBooNE 25m
        Speaker: Dr Brian Rebel (Fermilab)
        Slides
    • 3:40 PM 4:00 PM
      BREAK 20m Comitium

      Comitium

    • 4:00 PM 5:00 PM
      Future Experiments: Overview of Science Goals, Experiments, and Accelerator Facilities Comitium

      Comitium

      • 4:00 PM
        Neutrino Science and Technology Overview 25m
        Speaker: Dr Peter Shanahan (Fermilab)
        Slides
      • 4:35 PM
        Muon Science and Technology Overview 20m
        Speaker: Dr Robert Bernstein (Fermilab)
        Slides
    • 5:00 PM 6:30 PM
      Executive Session 1h 30m Comitium

      Comitium

    • 6:30 PM 9:00 PM
      Dinner at Chez Leon 2h 30m Comitium

      Comitium

    • 8:30 AM 9:00 AM
      Executive Session 30m Comitium

      Comitium

    • 9:00 AM 12:30 PM
      Breakout Session 1 - Accelerator Technology Snakepit

      Snakepit

      • 9:00 AM
        Tevatron Plans and Decommissioning 20m
        Speaker: Paul Czarapata (Fermilab)
        Slides
      • 9:30 AM
        Accelerators (Pre Project X) in Support of Neutrino/Muon Programs 20m
        Speaker: Paul Derwent (Fermilab)
        Slides
      • 10:00 AM
        Project X 30m
        Speaker: Stephen Holmes (Fermilab)
        Slides
      • 10:45 AM
        BREAK 20m
      • 11:05 AM
        Project X Aligned Programs: ILC/SRF/HINS 30m
        Speaker: Robert Kephart (Fermilab)
        Slides
      • 11:45 AM
        Muon Facility R&D 20m
        Speaker: Dr Vladimir Shiltsev (Fermilab)
        PDF
        PPT
    • 9:00 AM 12:30 PM
      Breakout Session 2 - Experimental Projects COMITIUM

      COMITIUM

    • 12:30 PM 1:30 PM
      LUNCH 1h Comitium

      Comitium

    • 1:30 PM 6:00 PM
      Executive Session 4h 30m Comitium

      Comitium

    • 8:30 AM 9:00 AM
      Laboratory Response to Questions 30m Comitium

      Comitium

    • 9:00 AM 12:00 PM
      Executive Session 3h Comitium

      Comitium

    • 12:00 PM 1:00 PM
      LUNCH 1h Comitium

      Comitium

    • 1:00 PM 2:00 PM
      Executive Session 1h Comitium

      Comitium

    • 2:00 PM 3:00 PM
      Closeout with Laboratory Management 1h Comitium

      Comitium

    • 3:00 PM 3:15 PM
      Closeout, Chair with Director 15m Comitium

      Comitium