Information on precautionary site access restrictions to Fermilab's Batavia site in response to coronavirus/COVID-19
We continue to review all events currently planned for the next sixty days and organizers will be notified if their event must be canceled, postponed, or held remotely. Please, check back on Indico during this time for updates regarding your meeting specifics.
As DOE O 142.3A, Unclassified Foreign Visits and Assignments Program (FVA) applies not only to physical access to DOE sites, technologies, and equipment, but also information, all remote events hosted by Fermilab must comply with FVA requirements. This includes participant registration and agenda review. Please contact Melissa Ormond, FVA Manager, with any questions.

indico search will be reestablished in the next version upgrade of the software: https://getindico.io/roadmap/
For public events you may use either https://library.fnal.gov/indico-search/ or your browser's search engine: "your search string" site:indico.fnal.gov

DOE HEP Program Managers Visit

US/Central
Curia II/Comitium (Fermilab)

Curia II/Comitium

Fermilab

Young-Kee Kim (FNAL)
Support
  • Monday, 21 September
    • 10:00 AM 10:40 AM
      Lab Overview with Strategic Plan 40m Curia II/Comitium

      Curia II/Comitium

      Fermilab

      Speaker: Dr Pier Oddone (Fermilab)
      Presentation
    • 10:40 AM 11:20 AM
      Workforce Planning 40m Curia II/Comitium

      Curia II/Comitium

      Fermilab

      Speaker: Young-Kee Kim (FNAL)
      Presentation
    • 11:20 AM 11:50 AM
      Facilities (SLI,...) 30m Curia II/Comitium

      Curia II/Comitium

      Fermilab

      Speaker: Randy Ortgeisen (Fermilab)
      Presentation
    • 11:50 AM 12:00 PM
      Discussion 10m Curia II/Comitium

      Curia II/Comitium

      Fermilab

      Speaker: All
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h Curia II/Comitium

      Curia II/Comitium

      Fermilab

    • 1:00 PM 5:00 PM
      Site Tours 4h Muon Collider,CDF,MINOS,SRF/NML,Test Beams, Computing Facilities, PC4/PAB

      Muon Collider,CDF,MINOS,SRF/NML,Test Beams, Computing Facilities, PC4/PAB

      Fermilab

    • 5:00 PM 6:00 PM
      RoundTable Discussion 1h Comitium

      Comitium

      Fermilab

    • 6:00 PM 6:20 PM
      Dinner 20m Chez Leon

      Chez Leon

      Fermilab

  • Tuesday, 22 September
    • 8:30 AM 9:00 AM
      Executive Session - DOE 30m Comitium

      Comitium

      Fermilab

    • 9:00 AM 10:30 AM
      Breakout Session A Curia II/Comitium

      Curia II/Comitium

      Fermilab

      • 9:00 AM
        Accelerator Science 1h 30m Snake Pit

        Snake Pit

        Fermilab

        AARD at A0-Church
        Accel Sci Overview-Shiltsev
        Muon Update-Geer
        SRF-S. Mishra
      • 9:00 AM
        Non Accelerator Research 1h 30m Racetrack

        Racetrack

        Fermilab

      • 9:00 AM
        Proton Intensity Frontier (vs. rare processes) 1h 30m One North

        One North

        Fermilab

      • 9:00 AM
        Theory 1h 30m Black Hole

        Black Hole

        Fermilab

    • 10:30 AM 10:45 AM
      break 15m Curia II/Comitium

      Curia II/Comitium

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:30 PM
      Accelerator Development/SRF 1h 45m Snake Pit

      Snake Pit

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:30 PM
      Breakout Session B Curia II/Comitium

      Curia II/Comitium

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:30 PM
      Computational HEP 1h 45m Fish Tank

      Fish Tank

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:30 PM
      Detector R&D/ ILC Detectors 1h 45m Racetrack

      Racetrack

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:30 PM
      Proton Energy Frontier (CDF/DZero/CMS) 1h 45m One North

      One North

      Fermilab

      CDF-Roser
      CMS-Bauerdick
      DZero-Denisov
      KA11010102-Lindgren
      Mu2e-Ray
    • 12:30 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 2nd Floor CrossOver

      2nd Floor CrossOver

      Fermilab

    • 1:30 PM 2:30 PM
      DOE/FNAL Management Discussion 1h Comitium

      Comitium

      Fermilab

    • 2:30 PM 3:30 PM
      DOE Executive Session 1h Comitium

      Comitium

      Fermilab

    • 3:30 PM 4:30 PM
      DOE/FNAL Management Closeout 1h Comitium

      Comitium

      Fermilab