Workshop on Applications of High Intensity Proton Accelerators

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Fermilab Welcome

Monday, 19 October 2009 08:30 (15 minutes)

Presenter: , Young Kee-Kim

Session Classification: Plenary Session (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome from Division of Particle Beams Chair

Monday, 19 October 2009 08:45 (15 minutes)

Presenter:, Swapan Chattopadhyay

Session Classification: Plenary Session (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Fermilab Superconducting Radio Frequency Linac

Monday, 19 October 2009 09:00 (30 minutes)

Presenter:, Steve Holmes

Session Classification: Plenary Session (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Rare Muon Decay Experiments

Monday, 19 October 2009 09:30 (30 minutes)

Presenter: , Yoshi Kuno

Session Classification: Plenary Session (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Rare Kaon Decay Experiments

Monday, 19 October 2009 10:20 (30 minutes)

Presenter: , Doug Bryman

Session Classification: Plenary Session (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Muon Collider

Monday, 19 October 2009 11:15 (30 minutes)

Presenter:, Bob Palmer

Session Classification: Plenary Session (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Neutrino Factory

Monday, 19 October 2009 11:45 (30 minutes)

Presenter:, Steve Geer

Session Classification: Plenary Session (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Accelerator Driven Subcritical Systems (ADS) and its potential

Monday, 19 October 2009 13:15 (30 minutes)

Presenter:, Jean-Pierre Revol

Session Classification: Plenary Session (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Linac for ADS Application

Monday, 19 October 2009 13:45 (30 minutes)

Presenter: , Rich Sheffield

Session Classification: Plenary Session (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Accelerator Driven Transmutation of Waste

Monday, 19 October 2009 14:15 (30 minutes)

Presenter: , Tomas Junquera

Session Classification: Plenary Session (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 10 Type: not specified

ADS Reactor Design

Monday, 19 October 2009 14:45 (30 minutes)

Presenter:, Hamid Ait Abderrahim

Session Classification: Plenary Session (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Beam requirements for next generation kaon experiments

Monday, 19 October 2009 15:30 (1 hour)

Presenter: , Doug Bryman

Session Classification: WG1: SRF Linac for Neutrino, Muon and Kaon Physics (Room:

Racetrack WH7X)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Kaon Yield studies for proton drive beams of 2-8 GeV kinetic energy

Monday, 19 October 2009 16:30 (30 minutes)

Presenter: , Konstantin Gudima

Session Classification: WG1: SRF Linac for Neutrino, Muon and Kaon Physics (Room:

Racetrack WH7X)

Contribution ID: 13 Type: not specified

RF separator concept for low energy K+ beams

Monday, 19 October 2009 17:00 (20 minutes)

Presenter:, Peter Cooper

Session Classification: WG1: SRF Linac for Neutrino, Muon and Kaon Physics (Room:

Racetrack WH7X)

Contribution ID: 14 Type: not specified

What's needed and why

Monday, 19 October 2009 15:30 (30 minutes)

Presenter: , Mike Zisman

Session Classification: WG2: SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room:

Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Proton Bunching Options for Muon Colliders

Monday, 19 October 2009 16:00 (30 minutes)

Presenter: , B. Palmer

Session Classification: WG2: SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room:

Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 16 Type: not specified

C.W. Linac Options

Monday, 19 October 2009 16:30 (30 minutes)

Presenter: , Milorad Popovic

Session Classification: WG2 : SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room:

Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Issues with CW acceleration using SRF

Monday, 19 October 2009 15:30 (35 minutes)

Presenter:, Hasan Padamsee

Session Classification: WG3: SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West

WH1W)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Prospects for a very high power CW SRF Linac

Monday, 19 October 2009 16:05 (35 minutes)

Presenter:, Bob Rimmer

Session Classification: WG3: SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West

WH1W)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Discussion

Monday, 19 October 2009 16:40 (50 minutes)

Session Classification: WG3 : SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West WH1W)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Opening remarks

Monday, 19 October 2009 15:30 (10 minutes)

Presenter: , Yousry Gohar, Alexander Stanculescu

Session Classification: WG4 : SRF Linac driven subcritical core (Room: 1North WH1NW)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Subcritical Concepts for Different Missions – Transmutations, Energy Production, Testing, Neutron Source Facility

Monday, 19 October 2009 15:40 (1h 50m)

(Concepts, Performance, Technical Issues, R&D Needs)

Session Classification: WG4: SRF Linac driven subcritical core (Room: 1North WH1NW)

Contribution ID: 23 Type: not specified

Medical Isotopes

Monday, 19 October 2009 15:30 (30 minutes)

Session Classification: WG5 : Nuclear and Material Science and Material Production (Room: West Wing WH10NW)

Contribution ID: 24 Type: not specified

Target Infrastructure

Monday, 19 October 2009 16:00 (1h 30m)

 $\textbf{Session Classification:} \quad \text{WG5}: \text{Nuclear and Material Science and Material Production (Room: West Wing WH10NW)}$

Contribution ID: 25 Type: not specified

Nuclear Science/Ultra Cold Neutrons

Wednesday, 21 October 2009 09:00 (1 hour)

Session Classification: WG5 : Nuclear and Material Science and Material Production (Room: West Wing WH10NW)

Contribution ID: 26 Type: not specified

Nuclear Science/ISOL

Wednesday, 21 October 2009 10:00 (30 minutes)

Session Classification: WG5 : Nuclear and Material Science and Material Production (Room: West Wing WH10NW)

Contribution ID: 27 Type: not specified

Discussion on linac implications

Wednesday, 21 October 2009 11:00 (1h 30m)

Session Classification: WG1 : SRF Linac for Neutrino, Muon and Kaon Physics (Room: Racetrack WH7X)

Contribution ID: 28 Type: not specified

WG-2 discussion on linac implications

Wednesday, 21 October 2009 11:00 (1h 30m)

Session Classification: WG2 : SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room: Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 29 Type: not specified

How Project-X can be made to serve multiple ADS

Wednesday, 21 October 2009 11:00 (35 minutes)

Presenter: , Rolland Johnson

Session Classification: WG3: SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West

WH1W)

Contribution ID: 30 Type: not specified

ESS LINAC design

Wednesday, 21 October 2009 11:35 (35 minutes)

Presenter:, Steve Peggs

Session Classification: WG3: SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West

WH1W)

Contribution ID: 32 Type: not specified

Discussion - Preparing WG3 summaries

Wednesday, 21 October 2009 12:10 (20 minutes)

Session Classification: WG3 : SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West WH1W)

Contribution ID: 33 Type: not specified

Group Summary and Recommendations

Wednesday, 21 October 2009 11:00 (1h 30m)

Presenter: , All

Session Classification: WG4 : SRF Linac driven subcritical core (Room: 1North WH1NW)

Contribution ID: 34 Type: not specified

WG1 Summary

Wednesday, 21 October 2009 13:30 (30 minutes)

Session Classification: Working Groups Summary (Room: Wilson Hall 1 West)

Contribution ID: 35 Type: not specified

WG2 Summary

Wednesday, 21 October 2009 14:00 (30 minutes)

Session Classification: Working Groups Summary (Room: Wilson Hall 1 West)

Contribution ID: 36 Type: not specified

WG3 Summary

Wednesday, 21 October 2009 14:30 (30 minutes)

Session Classification: Working Groups Summary (Room: Wilson Hall 1 West)

Contribution ID: 37 Type: not specified

WG4 Summary

Wednesday, 21 October 2009 15:30 (30 minutes)

Session Classification: Working Groups Summary (Room: Wilson Hall 1 West)

Contribution ID: 38 Type: not specified

WG5 Summary

Wednesday, 21 October 2009 16:00 (30 minutes)

Session Classification: Working Groups Summary (Room: Wilson Hall 1 West)

Contribution ID: 39 Type: not specified

Nuclear Science/ISOL

Wednesday, 21 October 2009 11:00 (1h 30m)

Session Classification: WG5 : Nuclear and Material Science and Material Production (Room: West Wing WH10NW)

Type: not specified

Contribution ID: 40

Pion and muon yield studies for proton drive beams of 2-8 GeV kinetic energy for stopped muon and low-energy muon decay experiments.

Tuesday, 20 October 2009 08:30 (30 minutes)

Presenter: , Sergei Striganov

Session Classification: WG1: SRF Linac for Neutrino, Muon and Kaon Physics (Room:

Racetrack WH7X)

Contribution ID: 41 Type: not specified

Status of JPARC

Tuesday, 20 October 2009 09:00 (30 minutes)

Joint session with WG5 (Room: Racetrack WH7X)

Presenter: , Hitoshi Kobayashi

Session Classification: WG1: SRF Linac for Neutrino, Muon and Kaon Physics (Room:

Racetrack WH7X)

Contribution ID: 42 Type: not specified

Beam requirements for next generation muon experiments

Tuesday, 20 October 2009 09:30 (30 minutes)

Presenter: , Yoshi Kuno

Session Classification: WG1: SRF Linac for Neutrino, Muon and Kaon Physics (Room:

Racetrack WH7X)

Contribution ID: 43 Type: not specified

Linac+Ring Options

Tuesday, 20 October 2009 09:00 (30 minutes)

Presenter: , Roland Garoby

Session Classification: WG2 : SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room:

Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Rapid Cycling Synchrotron Options

Tuesday, 20 October 2009 08:30 (30 minutes)

Presenter: , Weiren Chou

Session Classification: WG2: SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room:

Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 45 Type: not specified

Pion production for neutrino factories and muon colliders

Tuesday, 20 October 2009 09:30 (30 minutes)

Presenter: , Nikolai Mokhov

Session Classification: WG2: SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room:

Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 46 Type: not specified

ADS efforts in India

Tuesday, 20 October 2009 08:30 (35 minutes)

Presenter: , Srikumar Banerjee

Session Classification: WG3: SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West

WH1W)

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

Linac Accelerator Design in India for ADS

Tuesday, 20 October 2009 09:05 (35 minutes)

Presenter: , Vinod Sahni

Session Classification: WG3: SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West

WH1W)

Contribution ID: 48 Type: not specified

Discussion

Tuesday, 20 October 2009 10:15 (15 minutes)

Session Classification: WG3 : SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West WH1W)

Contribution ID: 49 Type: not specified

Fuel Cycle Options for Energy and Transmutation Missions

Tuesday, 20 October 2009 08:30 (1 hour)

Session Classification: WG4: SRF Linac driven subcritical core (Room: 1North WH1NW)

Contribution ID: **50** Type: **not specified**

Subcritical/Accelerator Interface and Safety Issues

Tuesday, 20 October 2009 09:30 (1 hour)

Session Classification: WG4: SRF Linac driven subcritical core (Room: 1North WH1NW)

Contribution ID: 51 Type: not specified

Target Development

Tuesday, 20 October 2009 08:30 (2 hours)

Session Classification: WG5 : Nuclear and Material Science and Material Production (Room: West Wing WH10NW)

Contribution ID: 52 Type: not specified

Long-Baseline Neutrino Experiment concepts driven with 4-8 GeV super-beams

Tuesday, 20 October 2009 11:00 (30 minutes)

Joint Session with WG2 (Room: Hornets Nest WH8X)

Presenter: , Mary Bishai

Session Classification: WG1: SRF Linac for Neutrino, Muon and Kaon Physics (Room:

Racetrack WH7X)

Contribution ID: 53 Type: not specified

Joint session on Low-Z and High-Z high-power target issues

Tuesday, 20 October 2009 11:30 (1 hour)

Joint Session with WG2 (Room: Hornets Nest WH8X)

Presenter:, Harold Kirk

Session Classification: WG1: SRF Linac for Neutrino, Muon and Kaon Physics (Room:

Racetrack WH7X)

Contribution ID: 54 Type: not specified

Long-Baseline neutrino oscillation experiment concepts with 8 GeV drive beam

Tuesday, 20 October 2009 11:00 (45 minutes)

Joint Session with WG1 (Room: Hornets Nest WH8X)

Presenter: , Mary Bishai

Session Classification: WG2: SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room:

Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 55 Type: not specified

Target Issues

Tuesday, 20 October 2009 11:45 (45 minutes)

Joint Session with WG1 (Room: Hornets Nest WH8X)

Presenter: , Harold Kirk

Session Classification: WG2 : SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room:

Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 56 Type: not specified

ADS developments in China

Tuesday, 20 October 2009 11:00 (35 minutes)

Presenter: , Shinian Fu

Session Classification: WG3: SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West

WH1W)

Contribution ID: 57 Type: not specified

How can Project-X be modified to deliver 10MW?

Tuesday, 20 October 2009 11:35 (35 minutes)

Presenter:, Bob Kephart

Session Classification: WG3: SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West

WH1W)

Discussion

Contribution ID: 58 Type: not specified

Discussion

Tuesday, 20 October 2009 12:10 (20 minutes)

Session Classification: WG3 : SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West WH1W)

Contribution ID: 59 Type: not specified

Liquid and Solid Spallation Targets

Tuesday, 20 October 2009 11:00 (1h 30m)

(Concepts, Performance, Technical Issues, R&D Needs)

Session Classification: WG4: SRF Linac driven subcritical core (Room: 1North WH1NW)

Contribution ID: 60 Type: not specified

Materials R&D

Tuesday, 20 October 2009 11:00 (1h 30m)

 $\textbf{Session Classification:} \quad \text{WG5}: \text{Nuclear and Material Science and Material Production (Room: West Wing WH10NW)}$

Contribution ID: 61 Type: not specified

Simulation and Verification of DPA in Materials

Tuesday, 20 October 2009 13:30 (30 minutes)

Joint with WG5 (Room: Racetrack WH7X)

Presenter:, Nikolai Mokhov

Session Classification: WG1: SRF Linac for Neutrino, Muon and Kaon Physics (Room:

Racetrack WH7X)

Contribution ID: 62 Type: not specified

CNGS operational experience

Tuesday, 20 October 2009 14:00 (30 minutes)

Presenter: , Edda Gschwendtner

Session Classification: WG1: SRF Linac for Neutrino, Muon and Kaon Physics (Room:

Racetrack WH7X)

Contribution ID: 63 Type: not specified

P bunch Compression Strategies

Tuesday, 20 October 2009 13:30 (30 minutes)

Presenter:, Valeri Lebedev

Session Classification: WG2: SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room:

Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 64 Type: not specified

Laser Stripping Status

Tuesday, 20 October 2009 14:00 (30 minutes)

Presenter: , A. Shishlo

Session Classification: WG2 : SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room:

Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 65 Type: not specified

Accumulation and Bunch Rotation Schemes

Tuesday, 20 October 2009 14:30 (30 minutes)

Presenter: , Chuck Ankenbrandt

Session Classification: WG2: SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room:

Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 66 Type: not specified

FNL R&D Test Area

Tuesday, 20 October 2009 15:00 (30 minutes)

Presenter: , Vladimir Shilstev

Session Classification: WG2: SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room:

Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 67 Type: not specified

Common Time

Tuesday, 20 October 2009 16:30 (1 hour)

Session Classification: WG2 : SRF Linac for Muon Collider and Neutrino factory (Room: Hornets Nest WH8X)

Contribution ID: 68 Type: not specified

ADS developments in Britian

Tuesday, 20 October 2009 13:30 (35 minutes)

Presenter: , Roger Barlow

Session Classification: WG3: SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West

WH1W)

Contribution ID: 69 Type: not specified

CERN n-tof system

Tuesday, 20 October 2009 14:05 (35 minutes)

Presenter: , Enrique Gonzalez

Session Classification: WG3: SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West

WH1W)

Contribution ID: 70 Type: not specified

ADS developments in Japan

Tuesday, 20 October 2009 14:40 (35 minutes)

Presenter: , Kenji Kikuchi

Session Classification: WG3: SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West

WH1W)

Discussion

Contribution ID: 71 Type: not specified

Discussion

Tuesday, 20 October 2009 15:15 (15 minutes)

Session Classification: WG3 : SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West WH1W)

Contribution ID: 72 Type: not specified

Discussion (Continued)

Tuesday, 20 October 2009 16:00 (25 minutes)

Session Classification: WG3 : SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West WH1W)

Contribution ID: 73 Type: not specified

Joint Session on Accelerator Design Requirements for Driven Systems

Tuesday, 20 October 2009 16:50 (1h 25m)

Joint Session with WG4 (Room: 1West WH1W)

 $\textbf{Session Classification:} \quad \text{WG3}: \text{SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West WH1W)}$

Contribution ID: 74 Type: **not specified**

Liquid and Solid Spallation Targets

Tuesday, 20 October 2009 13:30 (1 hour)

(Concepts, Performance, Technical Issues, R&D Needs)

Session Classification: WG4: SRF Linac driven subcritical core (Room: 1North WH1NW)

Contribution ID: 75 Type: not specified

Target/Subcritical Interface

Tuesday, 20 October 2009 14:30 (35 minutes)

Session Classification: WG4 : SRF Linac driven subcritical core (Room: 1North WH1NW)

Contribution ID: 76 Type: not specified

Current and Future Demonstration Projects

Tuesday, 20 October 2009 15:05 (25 minutes)

Session Classification: WG4: SRF Linac driven subcritical core (Room: 1North WH1NW)

Contribution ID: 77 Type: **not specified**

Current and Future Demonstration Projects (continued)

Tuesday, 20 October 2009 16:00 (50 minutes)

Session Classification: WG4: SRF Linac driven subcritical core (Room: 1North WH1NW)

Contribution ID: 78 Type: not specified

Accelerator Design Requirements for Driven Systems

Tuesday, 20 October 2009 16:50 (1h 25m)

Joint Session with WG3 (Room: 1West WH1W)

Session Classification: WG4: SRF Linac driven subcritical core (Room: 1North WH1NW)

Contribution ID: 79 Type: not specified

Target R&D

Tuesday, 20 October 2009 13:30 (1h 30m)

Session Classification: WG5 : Nuclear and Material Science and Material Production (Room: West Wing WH10NW)

Contribution ID: **80** Type: **not specified**

Cyclotron Based High Intensity Proton Accelerators

Tuesday, 20 October 2009 16:30 (30 minutes)

Presenter:, Mike Seidel

Session Classification: Plenary and Contributed Talks (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 81 Type: not specified

FFAG for High Intensity Proton Accelerator

Tuesday, 20 October 2009 17:00 (30 minutes)

Presenter:, Yoshiharu Mori

Session Classification: Plenary and Contributed Talks (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 82 Type: not specified

ProjectX Parameters

Monday, 19 October 2009 10:50 (25 minutes)

Presenter:, Valeri Lebedev

Session Classification: Plenary Session (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 83 Type: not specified

Nuclear Science (continued)

Tuesday, 20 October 2009 16:00 (30 minutes)

Session Classification: WG5 : Nuclear and Material Science and Material Production (Room: West Wing WH10NW)

Contribution ID: 85 Type: not specified

Ion Accelerator activities at VECC

Tuesday, 20 October 2009 09:40 (35 minutes)

Presenter:, Rakesh Bhandari

Session Classification: WG3: SRF Linac driven subcritical systems (ADS) (Room: 1West

WH1W)

Contribution ID: **86** Type: **not specified**

Continued discussion of muon experiment requirements

Tuesday, 20 October 2009 14:30 (1h 30m)

Session Classification: WG1 : SRF Linac for Neutrino, Muon and Kaon Physics (Room: Racetrack WH7X)

Contribution ID: 87 Type: not specified

Nuclear Science

Tuesday, 20 October 2009 15:00 (30 minutes)

 $\textbf{Session Classification:} \quad \text{WG5}: \text{Nuclear and Material Science and Material Production (Room: West Wing WH10NW)}$

Contribution ID: 88 Type: not specified

WG1 Parameter Discussion

Wednesday, 21 October 2009 08:30 (10 minutes)

Presenter: , WG1 co-chairs

Session Classification: Joint meeting - WORKING GROUP 1-6 (Room: Ramsey Audito-

rium)

Contribution ID: 89 Type: not specified

Discussion

Wednesday, 21 October 2009 08:40 (15 minutes)

Session Classification: Joint meeting - WORKING GROUP 1-6 (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 90 Type: not specified

Discussion

Wednesday, 21 October 2009 09:05 (15 minutes)

Session Classification: Joint meeting - WORKING GROUP 1-6 (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 91 Type: not specified

Discussion

Wednesday, 21 October 2009 09:30 (15 minutes)

Session Classification: Joint meeting - WORKING GROUP 1-6 (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 92 Type: not specified

Discussion

Wednesday, 21 October 2009 09:55 (15 minutes)

Session Classification: Joint meeting - WORKING GROUP 1-6 (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 93 Type: not specified

WG2 Parameter Discussion

Wednesday, 21 October 2009 08:55 (10 minutes)

Presenter: , WG2 co-chairs

Session Classification: Joint meeting - WORKING GROUP 1-6 (Room: Ramsey Audito-

rium)

Contribution ID: 94 Type: not specified

WG3 Parameter Discussion

Wednesday, 21 October 2009 09:20 (10 minutes)

Presenter: , WG3 co-chairs

Session Classification: Joint meeting - WORKING GROUP 1-6 (Room: Ramsey Audito-

rium)

Contribution ID: 95 Type: not specified

WG4 Parameter Discussion

Wednesday, 21 October 2009 09:45 (10 minutes)

Presenter: , WG4 co-chairs

Session Classification: Joint meeting - WORKING GROUP 1-6 (Room: Ramsey Audito-

rium)

Contribution ID: 96 Type: not specified

WG5 Parameter Discussion

Wednesday, 21 October 2009 10:10 (10 minutes)

Session Classification: Joint meeting - WORKING GROUP 1-6 (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 98 Type: not specified

Discussion

Wednesday, 21 October 2009 10:20 (15 minutes)

Session Classification: Joint meeting - WORKING GROUP 1-6 (Room: Ramsey Auditorium)

Contribution ID: 99 Type: not specified

WG6 Summary

Wednesday, 21 October 2009 16:30 (30 minutes)

Session Classification: Working Groups Summary (Room: Wilson Hall 1 West)