SIST 2006 Final Talks

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Talk 1

SIST 2006 Final T ... / Report of Contributions

(no title)

Contribution ID: 1 Type: not specified

(no title)

SIST 2006 Final T ... / Report of Contributions

(no title)

Contribution ID: 2 Type: not specified

(no title)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Analysis of Secondary Emission Inside of a 1.3GHz Radio Frequency Electron Gun

Tuesday, 8 August 2006 09:30 (20 minutes)

Supervisor: James Santucci, Accelerator Division

Presenter: INZINGA, Robert (Illinois Wesleyan University)

Session Classification: SIST 2006 Final Talks

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Temperature Monitoring in the Grid Computing Centre (GCC)

Tuesday, 8 August 2006 09:50 (20 minutes)

Supervisor: David Ritchie, Computing Division

Presenter: Mr MUKASA, Constantine (Bethune-Cookman College)

Session Classification: SIST 2006 Final Talks

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Heat Transfer in Fast Ferrite Phase Shifters

Tuesday, 8 August 2006 10:10 (20 minutes)

Supervisor: Dave Wildman, Accelerator Division

Presenter: KNUTT, Jared (South Carolina State University)

Session Classification: SIST 2006 Final Talks

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Design and Implementation of a wideband RF phase detector enhanced with signal monitoring capabilities

Tuesday, 8 August 2006 10:50 (20 minutes)

Supervisor: Rene Padilla, Accelerator Division

Presenter: Mr BADOMBENA WANTA, Souma (Virginia State University)

Session Classification: SIST 2006 Final Talks

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Instrumentation Installation for Radio-Frequency Horizontal Test Cryostat

Tuesday, 8 August 2006 11:10 (20 minutes)

Supervisor: Andy Hocker, Technical Division

Presenter: Mr BEN-JUDAH, Sirius (Alabama Agricultural and Mechanical University)

Session Classification: SIST 2006 Final Talks

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

FPGA Configuration on Debuncher Beam Position Monitor Downconverter Board

Tuesday, 8 August 2006 13:15 (25 minutes)

Supervisor: Dave Peterson, Accelerator Division

Presenter: Ms HARRIS, LaTToya (University of Illinois at Chicago)

Session Classification: SIST 2006 Final Talks

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

GUI Post-Processing Package For Beam-Beam Simulation of Ring Accelerators

Tuesday, 8 August 2006 13:40 (20 minutes)

Supervisor: Tanaji Sen, Accelerator Division

Presenter: ODUNSI, Ayomide (Jackson State University)

Session Classification: SIST 2006 Final Talks

Contribution ID: 10 Type: not specified

Software development for the Reconstruction of Events at the Linear Collider

Tuesday, 8 August 2006 14:00 (20 minutes)

Supervisor: Caroline Milstene, D0 & ILC

Presenter: Ms ODILI, Judith (Lincoln University, Pennsylvania)

Session Classification: SIST 2006 Final Talks

Contribution ID: 11 Type: not specified

Construction of Cosmic Ray Detectors/Analysis of the Fan Out Board for the QuarkNET Project

Tuesday, 8 August 2006 14:20 (20 minutes)

Supervisor: Tom Jordan, Education Office

Presenter: Mr FAPOHUNDA, Adenrele (Benedict College)

Session Classification: SIST 2006 Final Talks

SIST 2006 Final T ... / Report of Contributions

(no title)

Contribution ID: 12 Type: not specified

(no title)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Development of Remote Concatenation for CDFII Production Projects

Tuesday, 8 August 2006 14:50 (20 minutes)

Supervisor: Elena Vataga, CDF/New Mexico

Presenter: Mr MIKAEL, Solomon (University of Maryland Baltimore County)

Session Classification: SIST 2006 Final Talks

Contribution ID: 14 Type: not specified

Beam Simulation of the Main Linac of the ILC

Tuesday, 8 August 2006 15:10 (20 minutes)

Supervisor: Paul LeBrun, Computing Division/ILC

Presenter: Mr FASUGBA, Mcdavis (Lincoln University)

Session Classification: SIST 2006 Final Talks

Contribution ID: 15 Type: not specified

Improving NuMI Horn Testing

Tuesday, 8 August 2006 09:10 (20 minutes)

Supervisor: Bob Wagner and Jim Hylen, CDF

Presenter: MATHIS, William (Grambling State University)

Session Classification: SIST 2006 Final Talks

Contribution ID: 16 Type: not specified

Welcome and Introductory Comments

Tuesday, 8 August 2006 08:50 (10 minutes)

Presenters: Ms ENGRAM, Dianne (Fermilab); Dr MCCRORY, Elliott (Fermilab); Prof. DAVENPORT,

James (Virginia State University)

Session Classification: Preparations and Bagels

Contribution ID: 17 Type: not specified

Preparations and Bagels

Tuesday, 8 August 2006 08:00 (50 minutes)

Elliott will be available to answer your questions and to help you get your talk uploaded starting at about 8:00. He will also be bringing bagels!

Session Classification: Preparations and Bagels

Contribution ID: 18 Type: not specified

DZero's CTT Data Quality Updater

Tuesday, 8 August 2006 15:30 (20 minutes)

Supervisor: Stefan Gruenendahl (D0)

Presenter: Mr CARTER, Michael (GEM)

Session Classification: GEM 2006 Final Talks