Indian Institutions and Fermilab Collaboration Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Status of SSR1 Fabrication and plans for Supplement-1 Deliverables

Monday, 25 October 2010 13:00 (1 hour)

Presenter: P. N. PRAKASH

Session Classification: Visit Inter-University Accelerator Center, New Delhi

Contribution ID: 2 Type: not specified

Proposal for SSR1 during the HIPA construction (2015-2020)

Monday, 25 October 2010 14:00 (1 hour)

Presenter: A. ROY

Session Classification: Visit Inter-University Accelerator Center, New Delhi

Contribution ID: 3 Type: not specified

Visit of cavity fabrication facility

Monday, 25 October 2010 15:00 (1 hour)

Session Classification: Visit Inter-University Accelerator Center, New Delhi

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

DAE Perspectives on IIFC: Opening Remarks

Tuesday, 26 October 2010 10:00 (30 minutes)

Presenter: S. BANERJEE

Session Classification: Joint meeting of Fermilab Management, DAE Apex Committee for

IIFC and IC-IIFC

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Status of Fermilab Project-X

Tuesday, 26 October 2010 10:30 (30 minutes)

Presenter: S. HOLMES

Session Classification: Joint meeting of Fermilab Management, DAE Apex Committee for

IIFC and IC-IIFC

Contribution ID: 6 Type: not specified

Indian Energy Program and IIFC

Tuesday, 26 October 2010 11:00 (30 minutes)

Presenter: A. KAKODKAR

Session Classification: Joint meeting of Fermilab Management, DAE Apex Committee for

IIFC and IC-IIFC

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Overview of the IIFC Collaboration Program: Present and Future

Tuesday, 26 October 2010 11:30 (30 minutes)

Presenter: S. MISHRA

Session Classification: Joint meeting of Fermilab Management, DAE Apex Committee for

IIFC and IC-IIFC

Contribution ID: 8 Type: not specified

Indian HIPA Program and Related R&D

Tuesday, 26 October 2010 12:00 (30 minutes)

Presenter: P. SINGH

Session Classification: Joint meeting of Fermilab Management, DAE Apex Committee for

IIFC and IC-IIFC

Contribution ID: 9 Type: not specified

Indian Interest in Project-X Physics

Tuesday, 26 October 2010 12:30 (30 minutes)

Presenter: B. CHOUDHARY

Session Classification: Joint meeting of Fermilab Management, DAE Apex Committee for

IIFC and IC-IIFC

Contribution ID: 10 Type: not specified

Project-X Open Questions and Technical Status

Wednesday, 27 October 2010 09:00 (30 minutes)

Presenter: J. KERBY

Session Classification: IIFC Technical Meeting with Fermilab Sub-Project Managers (Point

of Contact) and Indian Sub-Project Managers (Point of Contact)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Engineering Process for Project-X

Wednesday, 27 October 2010 09:30 (30 minutes)

Presenter: R. STANEK

Session Classification: IIFC Technical Meeting with Fermilab Sub-Project Managers (Point

of Contact) and Indian Sub-Project Managers (Point of Contact)

Contribution ID: 14 Type: not specified

650 MHz Cavity RD&D at RRCAT

Wednesday, 27 October 2010 10:30 (1 hour)

Presenter: , A. Puntambaker

Session Classification: Group A

Contribution ID: 15 Type: not specified

650 MHz Cavity RD&D at VECC

Wednesday, 27 October 2010 11:30 (30 minutes)

Presenter: SOM, S.

Session Classification: Group A

Contribution ID: 16 Type: not specified

650 MHz Cryomodule Design

Wednesday, 27 October 2010 12:00 (1 hour)

Presenter: P. KHARE

Session Classification: Group A

Contribution ID: 17 Type: not specified

Tour of the SRF Infrastructure, RF Lab, Indus Complex, Laser Lab

Wednesday, 27 October 2010 14:30 (2h 30m)

Session Classification: Group A

Contribution ID: 19 Type: not specified

SSR1 Cavity stats and thoughts on He Vessel

Wednesday, 27 October 2010 17:30 (30 minutes)

Presenter: P. N. PRAKASH

Session Classification: Group A

Contribution ID: 20 Type: not specified

650 MHz Cavity Blade Tuner Design

Wednesday, 27 October 2010 18:00 (15 minutes)

Presenter: H. CARTER

Session Classification: Group A

Contribution ID: 21 Type: not specified

650 MHz Cavity Helium Vessel Design

Wednesday, 27 October 2010 18:15 (15 minutes)

Presenter: T. PETERSON

Session Classification: Group A

Contribution ID: 22 Type: not specified

325 MHz RF Power development at BARC for IIFC

Wednesday, 27 October 2010 10:30 (1 hour)

Presenter: V. K. HANDU

Session Classification: Group B

Contribution ID: 23 Type: not specified

650 MHz RF Power development at RRCAT for IIFC

Wednesday, 27 October 2010 11:30 (30 minutes)

Presenter: P.R. HANURKAR

Session Classification: Group B

Contribution ID: 24 Type: not specified

Instrumentation and Controls development at BARC for IIFC

Wednesday, 27 October 2010 12:00 (1 hour)

Presenter: C. K. PITHWA

Session Classification: Group B

Contribution ID: 25 Type: not specified

Tour of the SRF Infrastructure, RF Lab, Indus Complex, Laser Lab

Wednesday, 27 October 2010 14:30 (2h 30m)

Session Classification: Group B

Contribution ID: 26 Type: not specified

BARC CW Power Coupler for 325 MHz for IIFC

Wednesday, 27 October 2010 17:30 (30 minutes)

Presenter: , R. Kumar

Session Classification: Group B

Contribution ID: 27 Type: not specified

Design and Fabrication of CMTS

Thursday, 28 October 2010 09:00 (1 hour)

Will need cryomodule, cryogenics, RF, Instrumentation and Controls experts

Presenter: A. K. SINHA AND A. KLEBANER

Session Classification: IIFC Technical Meeting with Fermilab Sub-Project Managers (Point

of Contact) and Indian Sub-Project Managers (Point of Contact)

Contribution ID: 28 Type: not specified

Design and Fabrication of HTS

Thursday, 28 October 2010 10:00 (30 minutes)

(Will need cryomodule, cryogenics, RF, Instrumentation and Controls experts)

Presenter: , P. Kush

Session Classification: IIFC Technical Meeting with Fermilab Sub-Project Managers (Point of Contact) and Indian Sub-Project Managers (Point of Contact)

Contribution ID: 30 Type: not specified

Development of SRF Infrastructure at RRCAT

Thursday, 28 October 2010 11:00 (45 minutes)

Presenter: S. JOSHI

Session Classification: Group A

Contribution ID: 31 Type: not specified

650 MHz Cavity R&D at RRCAT

Thursday, 28 October 2010 11:45 (45 minutes)

Presenter: A. PUNTAMBAKER

Session Classification: Group A

Contribution ID: 32 Type: not specified

650 MHz Cryomodule Design

Thursday, 28 October 2010 14:00 (1 hour)

Presenter: P. KHARE

Session Classification: Group A

Contribution ID: 33 Type: not specified

Preparation of Group A Summary

Thursday, 28 October 2010 15:00 (1 hour)

Presenter: J. KERBY

Session Classification: Group A

Contribution ID: 34 Type: not specified

RF Power for VTS and HTS

Thursday, 28 October 2010 11:00 (30 minutes)

Presenter:, P. Shrivastava

Session Classification: Group B

Contribution ID: 35 Type: not specified

325 MHz RF Power development at BARC for IIFC

Thursday, 28 October 2010 11:30 (30 minutes)

Presenter: V. K. HANDU

Session Classification: Group B

Contribution ID: 36 Type: not specified

Instrumentation and Controls development at BARC for IIFC

Thursday, 28 October 2010 12:00 (30 minutes)

Presenter: C. K. PITHWA

Session Classification: Group B

Contribution ID: 37 Type: not specified

Further discussion as needed

Thursday, 28 October 2010 14:00 (1 hour)

Session Classification: Group B

Contribution ID: 38 Type: not specified

Preparation of Group B Summary

Thursday, 28 October 2010 15:00 (1 hour)

Presenter: R. STANEK ET AL

Session Classification: Group B

Contribution ID: 39 Type: not specified

Group A Summary

Thursday, 28 October 2010 16:30 (30 minutes)

Contribution ID: 40 Type: not specified

Group B Summary

Thursday, 28 October 2010 17:00 (30 minutes)

Contribution ID: 41 Type: not specified

Discussion on next phase of collaboration program

Thursday, 28 October 2010 17:30 (1 hour)

Presenter: ROUND TABLE DISCUSSION

Contribution ID: 42 Type: not specified

Management Meeting between Fermilab Directors, BARC Director and Division Directors

Friday, 29 October 2010 09:00 (5 hours)

Session Classification: Oct 29th at BARC (Fermilab: Holmes, Henderson, Kephart, Mishra)

Contribution ID: 43 Type: not specified

Tour of the BARC facility for the visiting Fermilab team

Friday, 29 October 2010 14:00 (2 hours)

Session Classification: Oct 29th at BARC (Fermilab: Holmes, Henderson, Kephart, Mishra)

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Management Meeting between Fermilab Directors, VECC Director and Division Directors

Saturday, 30 October 2010 09:00 (5 hours)

Session Classification: Oct 30th at VECC (Fermilab: Holmes, Henderson, Kephart, Mishra)

Contribution ID: 45 Type: not specified

Tour of the VECC facility for the visiting Fermilab team

Saturday, 30 October 2010 14:00 (2 hours)

Session Classification: Oct 30th at VECC (Fermilab: Holmes, Henderson, Kephart, Mishra)

Contribution ID: 46 Type: not specified

Report on IIFC activities from BARC

Tuesday, 26 October 2010 14:30 (30 minutes)

Presenter:, S. Kailas

Session Classification: Reports from collaborating Indian Laboratories on Progress on Supplement 1, Plans and Prospects for next phase

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

Report on IIFC activities from IUAC

Tuesday, 26 October 2010 15:00 (30 minutes)

Presenter: D. KANJILAL

Session Classification: Reports from collaborating Indian Laboratories on Progress on Sup-

plement 1, Plans and Prospects for next phase

Contribution ID: 48 Type: not specified

Report on IIFC activities from RRCAT

Tuesday, 26 October 2010 15:30 (30 minutes)

Presenter: P.D. GUPTA

Session Classification: Reports from collaborating Indian Laboratories on Progress on Sup-

plement 1, Plans and Prospects for next phase

Contribution ID: 49 Type: not specified

Report on IIFC activities from VECC

Tuesday, 26 October 2010 16:00 (30 minutes)

Presenter: R. BHANDARI

Session Classification: Reports from collaborating Indian Laboratories on Progress on Sup-

plement 1, Plans and Prospects for next phase

Contribution ID: 51 Type: not specified

Overall Summary

Friday, 19 November 2010 09:00 (20 minutes)

Presenter: , S. Mishra

Session Classification: Summary talk given at Fermilab

Contribution ID: 52 Type: not specified

Group A Summary

Friday, 19 November 2010 09:20 (20 minutes)

Presenter: , J. Kerby

Session Classification: Summary talk given at Fermilab

Contribution ID: 53 Type: not specified

Group B Summary

Friday, 19 November 2010 09:40 (20 minutes)

Presenter: , R. Stanek

Session Classification: Summary talk given at Fermilab

Contribution ID: 54 Type: not specified

SSR₁

Friday, 19 November 2010 10:00 (20 minutes)

Presenter: , H. Carter & T. Peterson

Session Classification: Summary talk given at Fermilab

Contribution ID: 55 Type: not specified

650 MHz Cavity

Friday, 19 November 2010 10:20 (20 minutes)

Presenter: , C. Ginsburg

Session Classification: Summary talk given at Fermilab

Contribution ID: 56 Type: not specified

650 MHz Cryomodule

Friday, 19 November 2010 10:40 (20 minutes)

Presenter: , T. Peterson

Session Classification: Summary talk given at Fermilab

CMTS

Contribution ID: 57 Type: not specified

CMTS

Friday, 19 November 2010 11:00 (20 minutes)

Presenter: , A. Klebaner

Session Classification: Summary talk given at Fermilab

Contribution ID: 58 Type: not specified

RF System

Friday, 19 November 2010 11:20 (20 minutes)

Presenter: , M. Champion

Session Classification: Summary talk given at Fermilab

Contribution ID: 59 Type: not specified

Instrumentation and Controls

Friday, 19 November 2010 11:40 (20 minutes)

Presenter: , M. Wendt

Session Classification: Summary talk given at Fermilab