Indian Institutions and Fermilab Interaction Meeting on Physics with Project-X

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Thursday, 13 January 2011 09:20 (10 minutes)

Presenter: Prof. BARMA, Mustansir (TIFR)

Session Classification: Morning Session 1: Opening

Contribution ID: 1 Type: not specified

Opening Remark

Thursday, 13 January 2011 09:30 (20 minutes)

Presenter: BANERJEE, Srikumar (DAE)

Session Classification: Morning Session 1: Opening

Contribution ID: 16 Type: not specified

Fermilab Project-X Overview

Thursday, 13 January 2011 09:50 (30 minutes)

Presenter: MISHRA, Shekhar (Fermilab)

Session Classification: Morning Session 1: Opening

Contribution ID: 17 Type: not specified

Indian Institutions and Fermilab Collaboration on Accelerator for Indian Energy Program

Thursday, 13 January 2011 10:20 (30 minutes)

Presenter: SINGH, P. (VECC)

Session Classification: Morning Session 1: Opening

Contribution ID: 18 Type: not specified

Physics and Detector opportunities with MINOS and NOvA

Thursday, 13 January 2011 11:15 (30 minutes)

Presenter: PLUNKETT, Rob (Fermilab)

Session Classification: Morning Session 2 - Neutrino Physics

Contribution ID: 19 Type: not specified

Physics with the ICAL detector and Synergies with Long Baseline Experiments

Thursday, 13 January 2011 11:45 (30 minutes)

Presenter: D. INDUMATHI / AMOL DIGHE

Session Classification: Morning Session 2 - Neutrino Physics

Contribution ID: 20 Type: not specified

Physics and Detector Opportunities in LBNE

Thursday, 13 January 2011 12:15 (30 minutes)

Presenter: STRAIT, Jim (Fermilab)

Session Classification: Morning Session 2 - Neutrino Physics

Contribution ID: 21 Type: not specified

HEP Collaborations at FNAL, CERN and KEK

Thursday, 13 January 2011 15:15 (30 minutes)

Presenter: AZIZ, Tariq (TIFR)

Session Classification: Afternoon Session: Indian Programs

Contribution ID: 22 Type: not specified

Nuclear Physics Accelerators

Thursday, 13 January 2011 14:15 (30 minutes)

Presenter: ROY, Amit (IUAC)

Session Classification: Afternoon Session: Indian Programs

Contribution ID: 24 Type: not specified

High End Computing Activities in the Indian Physics Community

Thursday, 13 January 2011 15:45 (20 minutes)

Presenter: BANERJEE, Sunanda (SINP)

Session Classification: Afternoon Session: Indian Programs

Contribution ID: 26 Type: not specified

Present Neutrino Collaboration with Fermilab

Thursday, 13 January 2011 17:45 (30 minutes)

Presenter: CHOUDHARY, Brajesh (University of Delhi)

Session Classification: Evening Session: Nuclear Physics

Contribution ID: 27 Type: not specified

Project-X: Nuclear Physics

Thursday, 13 January 2011 16:45 (30 minutes)

Project-X: Nuclear Physics

Presenter: NOLEN, Jerry (ANL)

Session Classification: Evening Session: Nuclear Physics

Contribution ID: 28 Type: not specified

Experimental Nuclear Physics

Thursday, 13 January 2011 17:15 (30 minutes)

Presenter: CHOUDHARY, R.K. (BARC)

Session Classification: Evening Session: Nuclear Physics

Contribution ID: 29 Type: not specified

Electronics Development in India

Friday, 14 January 2011 09:00 (30 minutes)

Presenter: PITHAWA, C.K (RRCAT)

Session Classification: Morning Session 1 – Electronics and Detector

Contribution ID: 30 Type: not specified

Detector R&D

Friday, 14 January 2011 09:30 (30 minutes)

Presenter: DEMARTEAU, Marcel (ANL)

Session Classification: Morning Session 1 – Electronics and Detector

Contribution ID: 31 Type: not specified

Indian Detector Development

Friday, 14 January 2011 10:00 (30 minutes)

Presenter: GUPTA, Sunil (TIFR)

Session Classification: Morning Session 1 – Electronics and Detector

Contribution ID: 32 Type: not specified

Particle Production; Kaon & Muon Physics with Project-X

Friday, 14 January 2011 11:00 (30 minutes)

Presenter: RAJA, Rajendran (Fermilab)

Session Classification: Morning Session 2: Kaon, Muon and other Physics

Contribution ID: 33 Type: not specified

Rare Decays

Friday, 14 January 2011 11:30 (30 minutes)

Presenter: SINHA, Rahul (IMSc)

Session Classification: Morning Session 2: Kaon, Muon and other Physics

Contribution ID: 34 Type: not specified

DUSEL Dark Matter Search

Friday, 14 January 2011 12:00 (30 minutes)

Presenter: TRIPATHI, Mani (UCDavis)

Session Classification: Morning Session 2: Kaon, Muon and other Physics

Contribution ID: 36 Type: not specified

Project-X: Nuclear Energy Application

Friday, 14 January 2011 13:30 (30 minutes)

Presenter: GOHAR, Yousry (ANL)

Session Classification: Afternoon Session 1: Nuclear Energy

Contribution ID: 37 Type: not specified

Indian Nuclear Energy R&D

Friday, 14 January 2011 14:00 (30 minutes)

Presenter: MOHANKRSIHNAN, P. (IGCAR)

Session Classification: Afternoon Session 1: Nuclear Energy

Contribution ID: 38 Type: not specified

Panel Discussions on Physics Collaboration

Friday, 14 January 2011 15:00 (1h 30m)

Session Classification: Afternoon Session 2: Concluding

Contribution ID: 39 Type: not specified

Concluding Remarks on Prospective Collaboration

Friday, 14 January 2011 14:30 (30 minutes)

Presenter: KAKODKAR, Anil (BARC)

Session Classification: Afternoon Session 2: Concluding

Contribution ID: 40 Type: not specified

Magical properties of 2540 km baseline

Thursday, 13 January 2011 12:45 (20 minutes)

Presenter: SANKAR, Uma (IITB)

Session Classification: Morning Session 2 - Neutrino Physics

Contribution ID: 41 Type: not specified

Theoretical Nuclear Physics

Thursday, 13 January 2011 14:45 (30 minutes)

Presenter: RAHA, Shibaji (Bose Institute)

Session Classification: Afternoon Session: Indian Programs