# DOE/SC CD-2 Refresh Review of PIP-II

# **Report of Contributions**

**Executive Session** 

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **Executive Session**

Tuesday, 6 October 2020 09:00 (1 hour)

**Presenter:** FISHER, Kurt (DOE)

Welcome

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Welcome

Tuesday, 6 October 2020 10:00 (10 minutes)

Presenter: LOCKYER, Nigel (Fermilab)

Session Classification: Plenary Session

DOE/SC CD-2 Re ... / Report of Contributions

Overview

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **Overview**

Tuesday, 6 October 2020 10:10 (50 minutes)

**Presenter:** MERMINGA, Lia (FNAL)

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# **CD-2 Readiness**

Tuesday, 6 October 2020 11:10 (50 minutes)

**Presenter:** KADUCAK, Marc (Fermilab)

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### Fermilab COVID-19 Response

Tuesday, 6 October 2020 13:00 (30 minutes)

**Presenter:** ANDERSON JR., John (PIP-II ES&H Manager)

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 6 Type: not specified

# **Adapting to COVID-19 at PIP2IT**

Tuesday, 6 October 2020 13:30 (30 minutes)

**Presenter:** LEIBFRITZ, Jerry (Fermilab)

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# PIP-II Risk Analysis Update

Tuesday, 6 October 2020 14:10 (30 minutes)

**Presenter:** TAYLOR, Lucas (Fermilab)

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### **Executive Session**

Tuesday, 6 October 2020 14:40 (1h 20m)

**Presenter:** FISHER, Kurt (DOE)

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### **International Partner COVID Risk Assessment**

Wednesday, 7 October 2020 10:30 (30 minutes)

**Presenter:** KADUCAK, Marc (Fermilab)

Session Classification: Management Breakout Session

Contribution ID: 11 Type: not specified

# Management Discussion/Q&A

Wednesday, 7 October 2020 11:00 (1h 30m)

**Presenters:** MERMINGA, Lia (FNAL); KADUCAK, Marc (Fermilab)

Session Classification: Management Breakout Session

Contribution ID: 13 Type: not specified

## Follow up Q&A / Additional Drilldowns / Wrap-up

Wednesday, 7 October 2020 13:30 (1h 30m)

Presenters: MERMINGA, Lia (FNAL); KADUCAK, Marc (Fermilab)

Session Classification: Plenary Session

RLS Updates

Contribution ID: 16 Type: not specified

# **RLS Updates**

Wednesday, 7 October 2020 10:30 (30 minutes)

**Presenter:** LEEB, David (FNAL)

Session Classification: Cost and Schedule Breakout Session

Contribution ID: 17 Type: not specified

### **Drilldowns on Transferred Scope**

Wednesday, 7 October 2020 11:00 (1h 30m)

Session Classification: Cost and Schedule Breakout Session

Contribution ID: 19 Type: not specified

# **Executive Session, Report Dry Run, Lunch**

Thursday, 8 October 2020 10:00 (3 hours)

**Presenter:** FISHER, Kurt (DOE)

Closeout

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### Closeout

Thursday, 8 October 2020 13:00 (1 hour)

Adjourn

Contribution ID: 21 Type: not specified

# Adjourn

Thursday, 8 October 2020 14:00 (5 minutes)

Contribution ID: 22 Type: not specified

# **PPD Scope and Milestone Updates**

Wednesday, 7 October 2020 09:00 (45 minutes)

Presenter: LARI, Luisella (Fermilab)

**Session Classification:** Joint Management and Cost/Schedule Session

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### Domestic and International Partner COVID Risk Analysis

Wednesday, 7 October 2020 09:45 (30 minutes)

Presenter: TAYLOR, Lucas (Fermilab)

Session Classification: Joint Management and Cost/Schedule Session

Contribution ID: 24 Type: not specified

#### **Executive Session**

Wednesday, 7 October 2020 15:00 (1 hour)

**Presenter:** FISHER, Kurt (DOE)