NF09 Workshop

Report of Contributions

NF09 Workshop / Report of Contributions

Importance of understanding react ...

Contribution ID: 1

Type: not specified

Importance of understanding reactor antineutrino emission for basic science, monitoring, and engineering

Friday, 4 December 2020 09:05 (30 minutes)

Presenters: CONANT, Andrew (Oak Ridge National Laboratory); Dr ZHANG, XIANYI (Lawrence Livermore National Laboratory)

Session Classification: Reactor Antineutrinos (NF09 and NF07 combined)

Reactor antineutrino predictions: c...

Contribution ID: 2

Type: not specified

Reactor antineutrino predictions: current status and expected improvements

Friday, 4 December 2020 09:35 (30 minutes)

Presenter: FALLOT, muriel (Subatech (univ. Nantes, CNRS-in2p3, IMTA))Session Classification: Reactor Antineutrinos (NF09 and NF07 combined)

Reactor antineutrino experiments:...

Contribution ID: 3

Type: not specified

Reactor antineutrino experiments: current status and future program

Friday, 4 December 2020 10:05 (30 minutes)

Presenters: LITTLEJOHN, Bryce (Illinois Institute of Technology); LITTLEJOHN, Bryce **Session Classification:** Reactor Antineutrinos (NF09 and NF07 combined)

Global strategy and experimental e ...

Contribution ID: 4

Type: not specified

Global strategy and experimental effort beyond the planned program

Friday, 4 December 2020 10:35 (30 minutes)

Presenter: HUBER, Patrick (Virginia Tech)

Session Classification: Reactor Antineutrinos (NF09 and NF07 combined)

NF09 Workshop / Report of Contributions

Panel Discussion

Contribution ID: 5

Type: not specified

Panel Discussion

Friday, 4 December 2020 11:15 (30 minutes)

Panelists: Muriel Fallot, Leendert Hayen, Patrick Huber, Bryce Littlejohn, Alejandro Sonzogni.

Session Classification: Reactor Antineutrinos (NF09 and NF07 combined)

JPARC Neutrino Beam Upgrade Pl...

Contribution ID: 6

Type: not specified

JPARC Neutrino Beam Upgrade Plans and Possibilities

Wednesday, 2 December 2020 09:00 (30 minutes)

Presenter: SAKASHITA, Ken (KEK)

Session Classification: Conventional Neutrino Beams

NF09 Workshop / Report of Contributions

ESSnu Superbeam and Spallation S ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

ESSnu Superbeam and Spallation Source

Wednesday, 2 December 2020 09:30 (30 minutes)

Presenter: EKELOF, Tord

Session Classification: Conventional Neutrino Beams

ENuBet

Contribution ID: 8

Type: not specified

ENuBet

Wednesday, 2 December 2020 10:40 (20 minutes)

Presenter: TERRANOVA, Francesco (Univ. of Milano-Bicocca and INFN) **Session Classification:** Conventional Neutrino Beams

Fermilab Neutrino Beam Upgrade...

Contribution ID: 9

Type: not specified

Fermilab Neutrino Beam Upgrade Plans and Possibilities

Wednesday, 2 December 2020 11:20 (30 minutes)

Presenter: TOUPS, Matthew (FNAL)

Session Classification: Conventional Neutrino Beams

Future Neutrino Targets

Contribution ID: 10

Type: not specified

Future Neutrino Targets

Wednesday, 2 December 2020 10:20 (20 minutes)

Presenter: DENSHAM, Chris (STFC Rutherford Appleton Laboratory) **Session Classification:** Conventional Neutrino Beams

Future Neutrino Horns

Contribution ID: 11

Type: not specified

Future Neutrino Horns

Wednesday, 2 December 2020 10:00 (20 minutes)

Presenters: ZIMMERMAN, Eric D. (University of Colorado); ZIMMERMAN, Eric **Session Classification:** Conventional Neutrino Beams

EMPHATIC Plans

Contribution ID: 12

Type: not specified

EMPHATIC Plans

Wednesday, 2 December 2020 11:50 (20 minutes)

Presenter: PALEY, Jonathan (Fermilab)

Session Classification: Conventional Neutrino Beams

NA61 Plans

Contribution ID: 13

Type: not specified

NA61 Plans

Wednesday, 2 December 2020 12:10 (20 minutes)

Presenters: NAGAI, Yoshikazu (University of Colorado Boulder); NAGAI, Yoshikazu (University of Colorado at Boulder)

Session Classification: Conventional Neutrino Beams

Flux Determination at Near Detect ...

Contribution ID: 14

Type: not specified

Flux Determination at Near Detectors

Wednesday, 2 December 2020 12:30 (20 minutes)

Presenter: JUNG, Chang Kee (Stony Brook University) **Session Classification:** Conventional Neutrino Beams

Neutrino physics with muon-...

Contribution ID: 15

Type: not specified

Neutrino physics with muon-decay medium-baseline neutrino beam facility (MOMENT)

Thursday, 3 December 2020 09:20 (20 minutes)

Presenter:TANG, Jian (Sun Yat-Sen University)Session Classification:Novel Neutrino Sources

Use of Precision Beam Timing

Contribution ID: 16

Type: not specified

Use of Precision Beam Timing

Thursday, 3 December 2020 11:20 (20 minutes)

Presenter:WETSTEIN, Matt (Iowa State University)Session Classification:Novel Neutrino Sources

FASERv: Looking forward to neut...

Contribution ID: 17

Type: not specified

FASERv: Looking forward to neutrinos at the LHC

Thursday, 3 December 2020 11:40 (20 minutes)

Presenter: KLING, Felix (SLAC)

Session Classification: Novel Neutrino Sources

nuStorm

Contribution ID: 18

Type: not specified

nuStorm

Thursday, 3 December 2020 12:00 (20 minutes)

Presenter: LONG, Kenneth (Imperial College London) **Session Classification:** Novel Neutrino Sources NF09 Workshop / Report of Contributions

Intense radioactive electron captur ...

Contribution ID: 19

Type: not specified

Intense radioactive electron capture sources

Friday, 4 December 2020 11:45 (20 minutes)

Presenter: LINK, Jonathan (Virginia Tech)

Session Classification: Novel Neutrino Sources

IsoDAR

Contribution ID: 20

Type: not specified

IsoDAR

Friday, 4 December 2020 12:05 (20 minutes)

Presenter: WINKLEHNER, Daniel (Massachusetts Institute of Technology) **Session Classification:** Novel Neutrino Sources NF09 Workshop / Report of Contributions

JSNS2

Contribution ID: 21

Type: not specified

JSNS2

Thursday, 3 December 2020 09:00 (20 minutes)

Presenter: MARUYAMA, Takasumi (KEK)

COHERENT General physics, hard...

Contribution ID: 22

Type: not specified

COHERENT General physics, hardware, and upgrades

Thursday, 3 December 2020 09:40 (30 minutes)

Presenter: SALVAT, Daniel (Indiana University)

CCM and LANSCE timing

Contribution ID: 23

Type: not specified

CCM and LANSCE timing

Thursday, 3 December 2020 10:10 (20 minutes)

Presenter: VAN DE WATER, Richard (LANL)

Relationship to new-physics (non-...

Contribution ID: 24

Type: not specified

Relationship to new-physics (non-neutrino) searches at beam dump experiments

Thursday, 3 December 2020 10:30 (20 minutes)

Presenter: KELLY, Kevin

Flux instrumentation at spallation ...

Contribution ID: 25

Type: not specified

Flux instrumentation at spallation sources; SNS D2O flux monitor

Thursday, 3 December 2020 11:00 (20 minutes)

Presenter:PARNO, Diana (Carnegie Mellon University)Session Classification:Neutrinos from spallation sources

LBNF Upgrade Possibilities

Contribution ID: 26

Type: not specified

LBNF Upgrade Possibilities

Wednesday, 2 December 2020 12:50 (20 minutes)

Presenters: BISHAI, Mary (Brookhaven National Laboratory); BISHAI, Mary **Session Classification:** Conventional Neutrino Beams

Brief introduction to the Session

Contribution ID: 27

Type: not specified

Brief introduction to the Session

Friday, 4 December 2020 09:00 (5 minutes)

Presenters: OCHOA, J. Pedro (University of California at Irvine); BOWDEN, Nathaniel (LLNL)

Session Classification: Reactor Antineutrinos (NF09 and NF07 combined)