# AF7 - Subgroup RF miniWorkshop on Cavity Performance Frontier

# **Report of Contributions**

SWFA demonstrators with integra ...

Contribution ID: 12

Type: not specified

# SWFA demonstrators with integrated technologies for future large-scale machines

*Tuesday, 16 February 2021 09:25 (15 minutes)* 

Presenter:SHAO, Jiahang (Argonne National Lab)Session Classification:Structure wakefield accelerators

Structure Wakefield Acceleration ( ...

Contribution ID: 13

Type: not specified

### Structure Wakefield Acceleration (SWFA) Development for an Energy Frontier Machine

*Tuesday, 16 February 2021 09:10 (15 minutes)* 

Presenter:POWER, John (Argonne National Lab)Session Classification:Structure wakefield accelerators

Short-pulse wakefield structure R ...

Contribution ID: 14

Type: not specified

# Short-pulse wakefield structure R&D for high gradient and high efficiency acceleration in future large-scale machines

*Tuesday, 16 February 2021 09:40 (15 minutes)* 

Presenter:SHAO, Jiahang (Argonne National Lab)Session Classification:Structure wakefield accelerators

A model of rf vacuum arcs

Contribution ID: 15

Type: not specified

## A model of rf vacuum arcs

Tuesday, 16 February 2021 10:15 (15 minutes)

**Presenter:** NOREM, Jim (-)

Session Classification: Normal conducting high-gradient structures

High-Gradient Accelerators at TH ...

Contribution ID: 16

Type: not specified

### **High-Gradient Accelerators at THz Frequencies**

*Tuesday, 16 February 2021 10:30 (15 minutes)* 

Presenter:NANNI, Emilio (SLAC National Accelerator Laboratory)Session Classification:Normal conducting high-gradient structures

High-gradient RF structures for C3

Contribution ID: 17

Type: not specified

### High-gradient RF structures for C3

*Tuesday, 16 February 2021 10:45 (15 minutes)* 

**Presenter:** Prof. TANTAWI, Sami (SLAC National Acelerator Laboratory) **Session Classification:** Normal conducting high-gradient structures

Key Directions for Research and D ...

Contribution ID: 18

Type: not specified

#### **Key Directions for Research and Development of Superconducting Radiofrequency (SRF) Cavities**

*Tuesday, 16 February 2021 11:20 (15 minutes)* 

**Presenter:** BELOMESTNYKH, Sergey (Fermilab)

SRF for future accelerators

Contribution ID: 19

Type: not specified

### SRF for future accelerators

**Presenter:** RIMMER, Robert (JLab)

Traveling wave SRF for ILC Energy ...

Contribution ID: 20

Type: not specified

## Traveling wave SRF for ILC Energy Upgrade

Wednesday, 17 February 2021 09:05 (15 minutes)

**Presenter:** Prof. PADAMSEE, Hasan (Cornell University) **Session Classification:** SRF general (new ideas, other)

Normal and super conducting RF R ...

Contribution ID: 21

Type: not specified

# Normal and super conducting RF R&D for muon collider

*Tuesday, 16 February 2021 11:50 (15 minutes)* 

Presenter: GRUDIEV, Alexej (CERN)

Challenges and opportunities of S ...

Contribution ID: 22

Type: not specified

# Challenges and opportunities of SRF theory for particle accelerators

*Tuesday, 16 February 2021 11:35 (15 minutes)* 

Presenter: GUREVICH, Alex (Old Dominion University)

Development of High-efficiency a ...

Contribution ID: 23

Type: not specified

### Development of High-efficiency and Cost-effective Forged Ingot Niobium Technology for Science Frontiers and Accelerator Applications

Wednesday, 17 February 2021 09:20 (15 minutes)

**Presenters:** MYNENI, Ganapati (JLab); Dr MYNENI, Ganapati **Session Classification:** SRF general (new ideas, other)

Plasma Processing for In-Situ Field ...

Contribution ID: 24

Type: not specified

#### Plasma Processing for In-Situ Field Emission Mitigation of Superconducting Radiofrequency (SRF) Cryomodules

*Tuesday, 16 February 2021 12:05 (15 minutes)* 

**Presenter:** MARTINELLO, Martina (Fermilab)

Field Emission Suppression in ...

Contribution ID: 25

Type: not specified

### Field Emission Suppression in High-Gradient SRF Cavity Systems

*Tuesday, 16 February 2021 12:20 (15 minutes)* 

**Presenters:** GENG, Rongli (ORNL); GENG, Rongli (Thomas Jefferson National Accelerator Facility)

Nb3Sn Superconducting Radiofreq...

Contribution ID: 26

Type: not specified

### Nb3Sn Superconducting Radiofrequency Cavities

Wednesday, 17 February 2021 09:55 (15 minutes)

**Presenter:** PORTER, Ryan (Cornell University) **Session Classification:** Nb3Sn cavities

Next Generation SRF accelerators ...

Contribution ID: 27

Type: not specified

### Next Generation SRF accelerators based on Nb3Sn

Presenter: RIMMER, Robert (JLab)

Session Classification: Nb3Sn cavities

An Impartial Perspective for Super...

Contribution ID: 28

Type: not specified

#### An Impartial Perspective for Superconducting Nb3Sn coated Copper RF Cavities for Future Linear Accelerators

Wednesday, 17 February 2021 10:10 (15 minutes)

Presenter:BARZI, Emanuela (Fermilab)Session Classification:Nb3Sn cavities

Next-Generation Superconducting...

Contribution ID: 29

Type: not specified

#### Next-Generation Superconducting RF Technology based on Advanced Thin Film Technologies and Innovative Materials for Accelerator Enhanced Performance & Energy Reach

Wednesday, 17 February 2021 10:45 (15 minutes)

**Presenter:** VALENTE-FELICIANO, Anne-Marie (JLab)

Session Classification: Thin films, new materials

Innovative Materials and Surface T ...

Contribution ID: 30

Type: not specified

# Innovative Materials and Surface Treatments for SRF applications

Wednesday, 17 February 2021 11:00 (15 minutes)

**Presenter:** CHECCHIN, Mattia (FNAL/TD)

Session Classification: Thin films, new materials

The necessity of a basic materials...

Contribution ID: 31

Type: not specified

#### The necessity of a basic materials research community for the accelerated development of SRF materials

Wednesday, 17 February 2021 11:15 (15 minutes)

**Presenter:** BALACHANDRAN, Shreyas (NATIONAL HIGH MAGNETIC FIELD LAB) **Session Classification:** Thin films, new materials

Development of MgB2 Coated Sup ...

Contribution ID: 32

Type: not specified

#### Development of MgB2 Coated Superconducting Cavities

Wednesday, 17 February 2021 11:30 (15 minutes)

**Presenter:** Dr TAJIMA, Tsuyoshi (LANL)

Session Classification: Thin films, new materials