LBNE Near Site Cost and Schedule Review

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Committee Executive Session

Tuesday, 24 January 2012 08:00 (1 hour)

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Welcome and LBNE Overview

Tuesday, 24 January 2012 09:00 (30 minutes)

Presenter: MCCLUSKEY, Elaine (Fermilab)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Near Site Conventional Facilities

Tuesday, 24 January 2012 09:30 (30 minutes)

Presenter: Mr LUNDIN, Tracy (Fermilab)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Beamline Overview

Tuesday, 24 January 2012 10:15 (30 minutes)

Presenter: Dr PAPADIMITRIOU, Vaia (Fermilab)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Near Detector Overview

Tuesday, 24 January 2012 10:45 (30 minutes)

Presenter: MAUGER, Christopher (LANL)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Cost/Schedule Overview

Tuesday, 24 January 2012 11:15 (45 minutes)

Presenter: O'SULLIVAN, Robert (FNAL)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Beamline Cost/Schedule Overview

Tuesday, 24 January 2012 13:00 (45 minutes)

Presenter: Dr PAPADIMITRIOU, Vaia (Fermilab)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Cost/Schedule Methodology

Tuesday, 24 January 2012 13:45 (45 minutes)

Presenter: O'SULLIVAN, Robert (FNAL)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Contribution ID: 8 Type: not specified

Schedule Walkthrough

Tuesday, 24 January 2012 14:30 (30 minutes)

Presenter: O'SULLIVAN, Robert (FNAL)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Magnets

Contribution ID: 9 Type: not specified

Magnets

Tuesday, 24 January 2012 15:15 (15 minutes)

Presenter: Dr VELEV, Gueorgui (FNAL TD/MS)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Contribution ID: 10 Type: not specified

Magnet Power Supplies

Tuesday, 24 January 2012 15:30 (15 minutes)

Presenter: Mr HAYS, Steven (AD E/E Support)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Contribution ID: 11 Type: not specified

LCW

Tuesday, 24 January 2012 15:45 (15 minutes)

Presenter: WILLIAMS, Karl (Fermilab)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Contribution ID: 12 Type: not specified

Remote Handling

Tuesday, 24 January 2012 15:15 (15 minutes)

Presenter: Mr HURH, Patrick (FNAL)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Targetry

Contribution ID: 13 Type: not specified

Targetry

Tuesday, 24 January 2012 15:30 (15 minutes)

Presenter: Dr ZWASKA, Bob (Fermilab)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Contribution ID: 14 Type: not specified

Target Shield Pile

Tuesday, 24 January 2012 15:45 (15 minutes)

Presenter: STEFANIK, andy (fermilab)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Controls

Contribution ID: 15 Type: not specified

Controls

Presenter: VOGEL, Gregory (AD/Acc. Controls)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Committee Executive Session

Tuesday, 24 January 2012 16:30 (1 hour)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Questions from the Committee for the Project

Tuesday, 24 January 2012 17:30 (30 minutes)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Near Detector Cost/Schedule Overview

Tuesday, 24 January 2012 13:20 (20 minutes)

Presenter: MAUGER, Christopher

Session Classification: Near Detector Cost/Schedule

Contribution ID: 19 Type: not specified

Beamline Measurements

Tuesday, 24 January 2012 13:40 (20 minutes)

Presenter: Dr MILLS, Geoffrey (LANL)

Session Classification: Near Detector Cost/Schedule

Contribution ID: 20 Type: not specified

Neutrino Detector

Tuesday, 24 January 2012 14:20 (20 minutes)

Presenter: LOUIS, William (LANL)

Session Classification: Near Detector Cost/Schedule

Contribution ID: 21 Type: not specified

Neutrino Detector Magnet

Tuesday, 24 January 2012 14:55 (20 minutes)

Presenter: LEE, David (LANL)

Session Classification: Near Detector Cost/Schedule

Contribution ID: 22 Type: not specified

DAQ/Computing

Tuesday, 24 January 2012 15:15 (20 minutes)

Presenter: BERNS, Hans

Session Classification: Near Detector Cost/Schedule

Contribution ID: 23 Type: not specified

ND Prjt Cntrls, RLS, Cobra

Tuesday, 24 January 2012 13:00 (20 minutes)

Presenter: JONES, Dan

Session Classification: Near Detector Cost/Schedule

Contribution ID: 24 Type: not specified

Cost/Schedule Methodology

Presenter: LEE, David

Discussion

Contribution ID: 25 Type: not specified

Discussion

Tuesday, 24 January 2012 15:35 (55 minutes)

Session Classification: Near Detector Cost/Schedule

Contribution ID: 26 Type: not specified

CF Cost Drivers

Tuesday, 24 January 2012 13:00 (30 minutes)

Presenter: Mr LUNDIN, Tracy (Fermilab)

Session Classification: CF at Near Site Cost/Schedule

Contribution ID: 27 Type: not specified

Cost Traceability Walkthrough

Tuesday, 24 January 2012 13:30 (1h 15m)

Session Classification: CF at Near Site Cost/Schedule

Contribution ID: 28 Type: not specified

Schedule Walkthrough

Tuesday, 24 January 2012 15:00 (1h 15m)

Session Classification: CF at Near Site Cost/Schedule

Contribution ID: 29 Type: not specified

Answers to Questions

Wednesday, 25 January 2012 08:00 (1 hour)

Installation

Contribution ID: 30 Type: not specified

Installation

Wednesday, 25 January 2012 09:00 (15 minutes)

Presenter: ANDREWS, Rich

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Contribution ID: 31 Type: not specified

Cost/Schedule Drilldowns

Wednesday, 25 January 2012 09:15 (45 minutes)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Contribution ID: 32 Type: not specified

Controls

Wednesday, 25 January 2012 09:00 (15 minutes)

Presenter: VOGEL, Gregory (AD/Acc. Controls)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Contribution ID: 33 Type: not specified

Cost/Schedule Drilldowns

Wednesday, 25 January 2012 09:15 (45 minutes)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Contribution ID: 34 Type: not specified

Cost/Schedule Drilldowns

Wednesday, 25 January 2012 09:00 (1 hour)

Session Classification: Near Detector Cost/Schedule

Contribution ID: 35 Type: not specified

Cost/Schedule Drilldowns

Wednesday, 25 January 2012 09:00 (1 hour)

Session Classification: CF at Near Site Cost/Schedule

Contribution ID: 36 Type: not specified

Subcommittee Session & Report Writing

Wednesday, 25 January 2012 10:15 (1h 45m)

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Contribution ID: 37 Type: not specified

Subcommittee Session & Report Writing

Wednesday, 25 January 2012 10:15 (1h 45m)

Session Classification: Near Detector Cost/Schedule

Contribution ID: 38 Type: not specified

Subcommittee Session & Report Writing

Wednesday, 25 January 2012 10:15 (1h 45m)

Session Classification: CF at Near Site Cost/Schedule

Contribution ID: 39 Type: not specified

Committee Report Writing & Dry Runs

Wednesday, 25 January 2012 13:00 (2 hours)

Closeout

Contribution ID: 40 Type: not specified

Closeout

Wednesday, 25 January 2012 15:00 (1 hour)

Horns

Contribution ID: 41 Type: not specified

Horns

Tuesday, 24 January 2012 16:00 (15 minutes)

Presenter: HYLEN, James

Session Classification: Beamline Cost/Schedule

Contribution ID: 42 Type: not specified

LArTPC Tracker

Tuesday, 24 January 2012 14:00 (20 minutes)

Presenter: HORTON-SMITH, Glenn (KSU)

Session Classification: Near Detector Cost/Schedule