The Indico system will be unavailable due to system upgrades on August 30th from 6 - 9PM CST. Please email Indico support with any questions or concerns.

Please read these instructions before posting any event on Fermilab Indico

Snowmass Energy Frontier Topical Group Convener Meeting

US/Central
Wilson Hall, 11th Floor, Northeast - Sunrise Room
Description

Please note that attendees must "declare" as fully vaccinated (2 doses of Pfizer or Moderna, or 1 dose of J&J) or must have a recent negative result from proctored COVID-19 test. 

Registration
Registration Form
Participants
  • Alberto Belloni
  • Alessandro Tricoli
  • Antonio Boveia
  • Caterina Doglioni
  • Caterina Vernieri
  • Doreen Wackeroth
  • Elliot Lipeles
  • Huey-Wen Lin
  • Isobel Ojalvo
  • James Hirschauer
  • Joel Butler
  • Laura Reina
  • Liantao Wang
  • Maxim Titov
  • Meenakshi Narain
  • Michael Begel
  • Patrick Meade
  • Pavel Nadolsky
  • Reinhard Schwienhorst
  • Royon Christophe
  • Sally Dawson
  • Simone Pagan Griso
  • Tulika Bose
  • Zhen Liu
    • 9:00 AM 10:45 AM
      TG reports (message, plots, tables that go into the EF Report)
      • 9:00 AM
        Higgs, Top and EW Reports 45m
        Speaker: Laura Reina (Florida State University)
      • 9:45 AM
        QCD Report 30m
        Speaker: Alessandro Tricoli (BNL)
      • 10:15 AM
        BSM Report 30m
        Speaker: Meenakshi Narain (Brown University)
    • 10:45 AM 11:00 AM
      Coffee 15m
    • 11:00 AM 12:30 PM
      EF Vision Reading and Commenting
      • 11:00 AM
        Individual reading/commenting of EF vision section 30m
      • 11:30 AM
        Common reading/discussion of individual comments 1h
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch Discussion on vision 1h 30m
    • 2:00 PM 5:30 PM
      Writing time
      • 2:00 PM
        Writing time for each section 2h 15m
        • Laura, Meenakshi, Alessandro work on vision section
        • TG convenors on their respective sections of EF report
      • 4:15 PM
        Coffee Break 15m
      • 4:30 PM
        Presentations of writing assignments 1h
    • 8:00 PM 10:00 PM
      Overnight Assignment: Read the full EF report and compile comments

      Read the full EF report and compile comments

    • 9:00 AM 10:00 AM
      Presents and collate feedback from EF report reading
    • 10:00 AM 10:30 AM
      Coffee 30m
    • 10:30 AM 12:00 PM
      Discussion on EF vision
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch break 1h 30m
    • 1:30 PM 4:00 PM
      Final writing assignments
      • 1:30 PM
        Writing assignments in their own sections 1h 30m
        • EF convenors on vision
        • TG convenors on their own section
      • 3:00 PM
        Wrap-up 1h