LBNF/DUNE-UK Project meeting at Daresbury Lab

Europe/London
Abigail Waldron, Andrew Blake, Andrew Blake (Lancaster University), Dominic Brailsford (Lancaster University), Gary Barker (University of Warwick), Gerard Bell (STFC), Jaroslaw Nowak (Lancaster University), Justin Evans (University of Manchester), Morgan Wascko (Imperial College London), Simon Peeters (University of Sussex)
Description

This will be an in-person LBNF/DUNE UK meeting from Monday 4th  July to Tuesday 5th July 2022

All sessions will be in Lecture (Merrison) Theatre, A Block (160,VC)

Dinner: We will not be able to organise dinner for the collaboration this time.

Day 1: Factory Tour,  overall and subprojects reports and WP2 (DAQ) talks

Day 2: WP1 (Physics) and WP3 (APA) talks

 

The Agenda is still in preparation, so check reguraly for any updates.

Join Zoom Meeting: https://ukri.zoom.us/j/97141312577

    • 10:00 AM 12:00 PM
      IB meeting
      Convener: Jaroslaw Nowak (Lancaster University)
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch
    • 1:00 PM 2:00 PM
      APA Factory Tour 1h
      Speaker: Gerard Bell (STFC)
      • Introduction 5m

        We will meet in the Lecture (Merrison) Theatre, A Block (160,VC)

        Speakers: Gerard Bell (STFC), Jaroslaw Nowak (Lancaster University)
      • Factory Tour 45m
        Speakers: Daniel Salisbury, Gerard Bell (STFC)
    • 2:00 PM 3:30 PM
      LBNF/DUNE Project Status Reports 1h 30m
      Speakers: Gerard Bell (STFC), Jaroslaw Nowak (Lancaster University)
    • 3:30 PM 4:00 PM
      Coffee/Tea Break 30m
    • 4:00 PM 5:20 PM
      DUNE WP2: Data Acquisition 1h 20m
      Speakers: Morgan Wascko (Imperial College London), Simon Peeters (University of Sussex)
    • 9:00 AM 11:00 AM
      DUNE WP1: Physics and Computing 2h
      Speaker: Andrew Blake (Lancaster University)
    • 11:00 AM 11:35 AM
      Coffee/Tea Break 35m
    • 11:35 AM 12:15 PM
      DUNE Near Detector 40m
      Speaker: Abigail Waldron
    • 12:15 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 15m
    • 1:30 PM 2:10 PM
      DUNE WP1: Physics and Computing 40m
      Speaker: Andrew Blake (Lancaster University)
    • 2:10 PM 3:00 PM
      DUNE WP2: Data Acquisition (cont) 50m
      Speakers: Morgan Wascko (Imperial College London), Simon Peeters (University of Sussex)
    • 3:00 PM 3:30 PM
      Coffee/Tea Break 30m
    • 3:30 PM 5:00 PM
      DUNE WP3: APA Production 1h 30m
      Speakers: Gerard Bell (STFC), Justin Evans (University of Manchester)