Quantum Control QICK workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome to Fermilab

Thursday, 12 January 2023 08:45 (8 minutes)

Presenter: Dr LYKKEN, Joe (Fermilab)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 2 Type: not specified

QSC welcome

Thursday, 12 January 2023 08:53 (7 minutes)

Presenter: Dr HUMBLE, Travis (Oak Ridge National Laboratory)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 3 Type: not specified

Workshop objective

Thursday, 12 January 2023 09:00 (15 minutes)

Presenter: CANCELO, Gustavo

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

QICK overview

Thursday, 12 January 2023 09:15 (20 minutes)

Presenter: STEFANAZZI, Leandro (Fermilab)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Control of superconducting systems

Thursday, 12 January 2023 09:35 (15 minutes)

Presenter: Dr HOUCK, Andrew (U. Princeton)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 6 Type: not specified

control of 3D superconducting qubit systems

Thursday, 12 January 2023 09:50 (15 minutes)

Presenter: Dr MICHAEL, Hatridge (U. Pittsburgh)Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Control at Cleland's lab

Thursday, 12 January 2023 10:05 (15 minutes)

Presenter: Dr YAN, Haoxiong (University of Chicago)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 8 Type: not specified

Control of 2D and 3D superconducting qubit systems at SQMS

Thursday, 12 January 2023 10:20 (15 minutes)

Presenter: VAN ZANTEN, David

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 9 Type: not specified

Future experiments, a path to NISQ

Thursday, 12 January 2023 10:50 (15 minutes)

Presenter: Dr SCHUSTER, David (Stanford U.)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 10 Type: not specified

Questions and discussion

Thursday, 12 January 2023 11:05 (15 minutes)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 11 Type: not specified

Controls for atoms and ions

Thursday, 12 January 2023 11:35 (20 minutes)

Presenter: Dr THOMPSON, Jeffrey (U. Princeton)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 12 Type: not specified

Control at Awschalom's lab

Thursday, 12 January 2023 11:55 (15 minutes)

Presenter: Dr TSATURYAN, Yeghishe

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 13 Type: not specified

Laser and cavity control for GQuest

Thursday, 12 January 2023 11:20 (15 minutes)

Presenter: Dr MCCULLER, Lee

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 14 Type: not specified

Discussion and questions

Thursday, 12 January 2023 12:10 (15 minutes)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 15 Type: not specified

Overview of controls for quantum networks

Thursday, 12 January 2023 13:00 (15 minutes)

Presenter: PEÑA, Cristián (Fermilab)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 16 Type: not specified

Discussion and questions

Thursday, 12 January 2023 13:25 (10 minutes)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 17 Type: not specified

Quantum sensing control

Thursday, 12 January 2023 13:35 (15 minutes)

Presenter: Dr CHOU, Aaron (Fermilab)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 18 Type: not specified

qolab and U. Santa Barbara

Thursday, 12 January 2023 14:10 (15 minutes)

Add a talk from oak Ridge also

Presenter: Dr MARTINIS, John (qolab)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 19 Type: not specified

IBM Controls

Thursday, 12 January 2023 15:10 (15 minutes)

Presenter: Dr ALEXANDER, Thomas (IBM)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 20 Type: not specified

ColdQuanta talk

Thursday, 12 January 2023 15:40 (15 minutes)

Presenter: Dr JONES, Ryan (coldquanta)

Session Classification: QICK workshop session

AWS talk

Contribution ID: 21 Type: not specified

AWS talk

Thursday, 12 January 2023 14:55 (15 minutes)

Presenter: Dr HECKEY, Jeff (Amazon AWS)

Session Classification: QICK workshop session

Rigetti talk

Contribution ID: 22 Type: not specified

Rigetti talk

Thursday, 12 January 2023 14:40 (15 minutes)

Presenter: Dr JONES, Glenn (Rigetti)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 23 Type: not specified

AMD-Xilinx talk

Thursday, 12 January 2023 15:25 (15 minutes)

Presenter: Dr LYSAGHT, Patrick (AMD-Xilinx)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 24 Type: not specified

Activities at Bernien lab

Thursday, 12 January 2023 13:15 (10 minutes)

Presenter: Dr BRADLEY, Conor (University of Chicago)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 25 Type: not specified

Activities at Matt Shaw's lab

Thursday, 12 January 2023 13:50 (15 minutes)

Presenter: Dr SHAW, Matthew (NASA-JPL)

Session Classification: QICK workshop session

Contribution ID: 26 Type: not specified

Discussion and questions

Thursday, 12 January 2023 14:05 (5 minutes)

Session Classification: QICK workshop session