PAC Meeting June 5-9, 2023

America/Chicago
Fermilab

Fermilab

Anadi Canepa
Description

Please join zoom for open sessions.

Speakers please go to the Comitium (WH2SE).  

ZOOM INFORMATION: Please see registration confirmation email.  Details are within.

Registration
Event Registration
Participants
  • Adam Lyon
  • Aleksandra Ciprijanovic
  • Alexander Valishev
  • Andreas Kronfeld
  • Andrei Gaponenko
  • Andrew Cameron
  • Andy C. Y. Li
  • Bo Jayatilaka
  • Bogdan Dobrescu
  • Bradford Benson
  • Brendan Casey
  • Brendan Kiburg
  • Brenna Flaugher
  • Bryan Field
  • Carrie McGivern
  • Chandrashekhara Bhat
  • Chris Polly
  • Craig Burkhart
  • David Lissaier
  • David Neuffer
  • David Schuster
  • Diktys Stratakis
  • Eric Church
  • Farah Fahim
  • Frank Chlebana
  • Frank Porter
  • Gabriele Benelli
  • Gianantonio Pezzullo
  • Gonzalo Diaz Bautista
  • Greg Rakness
  • Grigory Eremeev
  • Gustavo Cancelo
  • Hirohisa Tanaka
  • Igor Rakhno
  • Isabell Melzer-Pellmann
  • James Amundson
  • James Miller
  • James Strait
  • Jason St. John
  • Joel Butler
  • john kogut
  • John Peoples
  • Joseph Zennamo
  • Juan Estrada Vigil
  • Kayla Roman
  • Kevin Black
  • Kevin Burkett
  • Lauren Yates
  • Lia Merminga
  • Lothar Bauerdick
  • Louise Suter
  • Luca Malgeri
  • Mandy Kiburg
  • Marcela Carena Lopez
  • Marguerite Tonjes
  • Matthew Toups
  • Meiqin Xiao
  • Mike Geelhoed
  • Nhan Tran
  • Niki Saoulidou
  • Panagiotis Spentzouris
  • Paolo Calafiura
  • Pavel Murat
  • Pedro Machado
  • Petra Merkel
  • Pushpalatha Bhat
  • Ray Culbertson
  • Robert Bernstein
  • Ron Lipton
  • Sara Simon
  • Scott Dodelson
  • Stephen Brice
  • Stephen Parke
  • Sudeshna Ganguly
  • Ted Lavine
  • Thomas Diehl
  • Thomas Kobilarcik
  • Vaia Papadimitriou
  • Vishvas Pandey
  • Vito Lombardo
  • Zeeshan Ahmed
For more info
    • 10:00 AM 11:00 AM
      EXECUTIVE Director's report (CLOSED SESSION) 1h
    • 11:00 AM 11:10 AM
      Coffee Break 10m
    • 11:10 AM 11:30 AM
      Report from the LBNC (OPEN SESSION) 20m
      Speakers: Niki Saoulidou, Niki Saoulidou (Fermilab)
    • 11:30 AM 11:40 AM
      Q&A 10m
    • 11:40 AM 12:00 PM
      Report on the Accelerators Directorate (OPEN SESSION) 20m
      Speaker: Alexander Valishev (Fermilab)
    • 12:00 PM 12:10 PM
      Q&A 10m
    • 12:10 PM 1:10 PM
      Lunch Break 1h
    • 1:10 PM 2:10 PM
      EXECUTIVE SESSION (CLOSED SESSION) 1h
    • 2:10 PM 2:20 PM
      Coffee break 10m
    • 9:00 AM 9:40 AM
      Overview of LHC Physics Center (OPEN SESSION) 40m
      Speakers: Bo Jayatilaka (Fermilab), Kevin Black
    • 9:40 AM 10:00 AM
      Q&A 20m
    • 10:00 AM 10:10 AM
      Coffee Break 10m
    • 10:10 AM 10:50 AM
      Overview of Neutrino Physics Center (OPEN SESSION) 40m
      Speaker: Joseph Zennamo (Fermilab)
    • 10:50 AM 11:10 AM
      Q&A 20m
    • 11:10 AM 11:30 AM
      Overview of Cosmic Physics Center (OPEN SESSION) 20m
      Speaker: Brenna Flaugher (Fermilab)
    • 11:30 AM 11:50 AM
      Q&A 20m
    • 11:50 AM 1:00 PM
      Lunch break 1h 10m
    • 1:00 PM 1:40 PM
      Report from the Microelectronics program at the Laboratory (CLOSED SESSION) 40m
      Speaker: Farah Fahim (FERMILAB)
    • 1:40 PM 2:00 PM
      Q&A 20m
    • 2:00 PM 3:00 PM
      EXECUTIVE SESSION (CLOSED SESSION) 1h
    • 3:00 PM 3:10 PM
      Coffee break 10m
    • 10:00 AM 10:10 AM
      Coffee break 10m
    • 10:10 AM 10:40 AM
      EXECUTIVE SESSION (CLOSED SESSION) 30m

      Report on the Mu2e experiment

    • 10:40 AM 11:00 AM
      Overview of the physics for Mu2e II and foreseen R&D needs (OPEN SESSION) 20m
      Speaker: Frank Porter (Caltech)
    • 11:00 AM 11:10 AM
      Q&A 10m
    • 11:10 AM 11:50 AM
      Overview of the proposed ACE at Fermilab (OPEN SESSION) 40m
      Speaker: Nhan Tran (FNAL)
    • 11:50 AM 12:10 PM
      Q&A 20m
    • 12:10 PM 1:10 PM
      Lunch break 1h
    • 1:10 PM 1:50 PM
      Overview of the theoretical physics program at the laboratory (OPEN SESSION) 40m
      Speaker: Marcela Carena (Fermilab)
    • 1:50 PM 2:10 PM
      Q&A 20m
    • 2:10 PM 3:10 PM
      EXECUTIVE SESSION (CLOSED SESSION) 1h
    • 3:10 PM 3:20 PM
      Coffee break 10m
    • 9:00 AM 9:40 AM
      Strategic Planning for Software and Computing at the Laboratory (OPEN SESSION) 40m
      Speaker: James Amundson (Fermilab)
    • 9:40 AM 10:00 AM
      Q&A 20m
    • 10:00 AM 10:10 AM
      Coffee break 10m
    • 10:10 AM 11:10 AM
      EXECUTIVE SESSION (CLOSED SESSION) 1h
    • 11:10 AM 12:00 PM
      IN CAMERA 50m
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch break 1h
    • 10:30 AM 1:00 PM
      EXECUTIVE - DRY RUN (CLOSED SESSION) 2h 30m
    • 1:01 PM 1:55 PM
      Lunch break 54m
    • 2:00 PM 2:01 PM
      Adjourn 1m