Visit by Dr. Joe Altepeter, DARPA

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Arrive Fermilab, Wilson Hall

Tuesday, 22 October 2024 12:00 (5 minutes)

Presenters: MERMINGA, Lia (FNAL); SNYDER, Roger (Fermi Site Office)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Lab Overview and Quantum Capabilities

Tuesday, 22 October 2024 12:05 (5 minutes)

Presenters: GRASSELLINO, Anna (Fermilab); KLEBANER, Arkadiy (Fermilab); FLEMING, Bonnie (Fermilab); MERMINGA, Lia (FNAL); SPENTZOURIS, Panagiotis (Fermilab)

Contribution ID: 3 Type: not specified

The QBI Program

Tuesday, 22 October 2024 12:10 (20 minutes)

Presenter: ALTEPETER, Joe (DARPA)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Types of support Fermi excited/able to contribute

Tuesday, 22 October 2024 12:30 (20 minutes)

Session Classification: Workshop

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Coordination with IQMP

Tuesday, 22 October 2024 12:50 (10 minutes)

Session Classification: Workshop

Contribution ID: 6 Type: not specified

Alignment with Fermi's long-term strategy

Tuesday, 22 October 2024 13:00 (10 minutes)

Session Classification: Workshop

Workforce plan

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Workforce plan

Tuesday, 22 October 2024 13:10 (15 minutes)

Session Classification: Workshop

Contribution ID: 8 Type: not specified

Proprietary data / NDAs

Tuesday, 22 October 2024 13:25 (15 minutes)

Session Classification: Workshop

Contribution ID: 9 Type: not specified

Project Management

Tuesday, 22 October 2024 13:40 (15 minutes)

Session Classification: Workshop

Contribution ID: 10 Type: not specified

Depart Wilson Hall for Tour

Tuesday, 22 October 2024 14:00 (50 minutes)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Closeout with Roger Snyder, Lia Merminga and Anna Grassellino

Tuesday, 22 October 2024 14:50 (10 minutes)