# Scientific Software Infrastructure Department Workshop

# **Report of Contributions**

Purpose of this workshop

Contribution ID: 0

Type: not specified

#### Purpose of this workshop

Friday, 24 January 2014 10:00 (10 minutes)

**Presenter:** Dr SPENTZOURIS, Panagiotis (Fermilab) **Session Classification:** Introduction

Overview of the ART framework

Contribution ID: 1

Type: not specified

# **Overview of the ART framework**

Friday, 24 January 2014 10:10 (30 minutes)

Presenter:Dr GREEN, Chris (FNAL)Session Classification:Introduction

Overview of the CMS framework

Contribution ID: 2

Type: not specified

# **Overview of the CMS framework**

Friday, 24 January 2014 10:40 (30 minutes)

**Presenter:** Dr JONES, Christopher (Fermilab) **Session Classification:** Introduction

Comparison of architecutural com...

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### **Comparison of architecutural components**

Friday, 24 January 2014 11:10 (30 minutes)

**Presenter:** RUSSO, Paul (FNAL)

Session Classification: Comparison of Architechtures

Discussion

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### Discussion

Friday, 24 January 2014 11:40 (30 minutes)

**Presenter:** ALL **Session Classification:** Comparison of Architechtures

Development and runtime environ ...

Contribution ID: 5

Type: not specified

#### Development and runtime environment - Plugin and Configuration systems

Friday, 24 January 2014 13:00 (30 minutes)

**Presenter:** ALL **Session Classification:** Moving Forward

Areas of commonality to start with

Contribution ID: 6

Type: not specified

# Areas of commonality to start with

Friday, 24 January 2014 13:30 (30 minutes)

Presenter: ALL Session Classification: Moving Forward

Summary and Next steps

Contribution ID: 7

Type: not specified

#### Summary and Next steps

Friday, 24 January 2014 14:00 (30 minutes)

**Presenters:** SEXTON-KENNEDY, Elizabeth (FNAL); Mr KOWALKOWSKI, Jim (Fermilab) **Session Classification:** Moving Forward