An Open meeting for the scientific community to form LBNF

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome and Background Introduction

Friday, 5 December 2014 13:00 (30 minutes)

(15'+15')

Presenter: Dr LOCKYER, Nigel

Contribution ID: 1 Type: not specified

The Fermilab Facility - what it entails

Friday, 5 December 2014 13:30 (45 minutes)

(30'+15')

Presenter: STRAIT, James (FNAL)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Summary of the Letter of Intent (LOI) for LBNF

Friday, 5 December 2014 14:15 (45 minutes)

(30'+15')

Presenters: Prof. LONG, Kenneth (Imperial College London); Dr ROSER, Robert (Fermilab)

Contribution ID: 3 Type: not specified

International Governance Working Group Report

Friday, 5 December 2014 15:00 (30 minutes)

(15'+15')

Presenter: Dr LYKKEN, Joseph (Fermilab)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Coffee Break

Friday, 5 December 2014 15:30 (30 minutes)

(30')

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Panel Discussion with seeded questions as well as extended Q&A with audience

Friday, 5 December 2014 16:00 (2 hours)

(120')

Contribution ID: 6 Type: not specified

Welcome and Background Introduction

Friday, 12 December 2014 10:00 (30 minutes)

(15'+15')

Presenter: Dr LOCKYER, Nigel

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

The Fermilab Facility - what it entails

Friday, 12 December 2014 10:30 (45 minutes)

(30'+15')

Presenter: STRAIT, James (FNAL)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Summary of the Letter of Intent (LOI) for LBNF

Friday, 12 December 2014 11:15 (45 minutes)

(30'+15')

Presenters: Prof. LONG, Kenneth (Imperial College London); Dr ROSER, Robert (Fermilab)

Contribution ID: 9 Type: not specified

International Governance Working Group Report

Friday, 12 December 2014 12:00 (30 minutes)

(15' +15')

Presenter: Dr LYKKEN, Joseph (Fermilab)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Lunch - Cafetaria

Friday, 12 December 2014 12:30 (1 hour)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Panel Discussion with seeded questions as well as extended Q&A with audience

Friday, 12 December 2014 13:30 (2 hours)

(120')