Accelerator Advisory Committee Meeting

US/Central
Stephen Holmes (Fermilab)
Charge
Executive Summary
HINS Closeout
ICD-2 Closeout
SRF Closeout
Support
    • 8:30 AM 9:00 AM
      Committee Executive Session 30m
      Speaker: S. Chattopadhyay
    • 9:00 AM 9:30 AM
      Welcome, Overview and Presentation of Charge 30m
      Speaker: Stephen Holmes (Fermilab)
      Slides
    • 9:30 AM 4:00 PM
      Project X/ICD-2
      document
      • 9:30 AM
        Project X Physics Opportunities 30m
        Speaker: Dr Robert Tschirhart (Fermilab)
        Slides
      • 10:00 AM
        Overview of IC2 (includes chopper and rf splitter) 30m
        Speaker: Sergei Nagaitsev (FNAL)
        Slides
      • 10:30 AM
        Break 20m
      • 10:50 AM
        IC-2 Linac Design (includes R&D program) 20m
        Speaker: Dr Nikolay Solyak (FNAL)
        Slides
      • 11:10 AM
        Cavity and CM design status and cw impact on the design (includes R&D program) 30m
        Speaker: Mr Jim Kerby (FNAL)
        Slides
      • 11:40 AM
        RCS Design (includes R&D program) 30m
        Speaker: Dr Valeri Lebedev (Fermilab)
      • 12:20 PM
        Discussion 10m
      • 12:30 PM
        Lunch 1h
      • 1:30 PM
        Tour (organized by R. Kephart & S. Mishra) 1h
      • 2:30 PM
        CW Impact on Fermialb SRF Infrastructure 20m
        Speaker: Robert Kephart (FNAL)
        Slides
      • 2:50 PM
        Discussion on hybrid options and how to get to 4 MW 20m
        Speakers: Sergei Nagaitsev (FNAL), Dr Valeri Lebedev (Fermilab)
        Slides
      • 3:10 PM
        Discussion 20m
      • 3:30 PM
        Break 30m
    • 4:00 PM 6:30 PM
      HINS
      • 4:00 PM
        Status and Strategy/Plans with respect to Project X 30m
        Speaker: Robert Webber (FNAL)
        Slides
      • 4:30 PM
        Solenoid Development 20m
        Speaker: Iouri Terechkine
        Slides
      • 4:50 PM
        Committee Executive Session (Requests for supplementary or breakout presentations on Tuesday) 1h 30m
    • 6:30 PM 9:00 PM
      Dinner at Chez Leon 2h 30m
    • 8:30 AM 9:45 AM
      HINS (cont.)
      • 8:30 AM
        Supeconducting Spoke Cavity Development 30m
        Speaker: Wagner R
        Slides
      • 9:00 AM
        HINS Chopper and Application to Project X 15m
        Speaker: R Madrak
        Slides
      • 9:15 AM
        HINS H-Beam Diagnostic Development and Test Facility 15m
        Speaker: Vic Scarpine (Fermilab)
        Slides
      • 9:30 AM
        Discussion 15m
    • 9:45 AM 10:00 AM
      Break 15m
    • 10:00 AM 12:00 PM
      Supplementary Presentation and/or breakout discussions as requested by the Committee. Committee Executive Session 2h
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h
    • 1:00 PM 5:00 PM
      Committee Executive Session 4h
    • 8:30 AM 11:00 AM
      Committee Executive Session 2h 30m
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Closeout 1h