Please read these instructions before posting any event on Fermilab Indico

Indico search will be reestablished in the next version upgrade of the software: https://getindico.io/roadmap/


   

This search is only for public events. Restricted events are not available.

 

IMPORTANT! Indico has been upgraded. Please let us know as soon as possible if you find any issues and email indico-support@fnal.gov

2010 Hadron Collider Physics Summer School

US/Central
1 West (Fermilab)

1 West

Fermilab

Description
Live video link included below
Video
    • 6:00 PM 8:00 PM
      Registration 2h Lobby (Pheasant Run)

      Lobby

      Pheasant Run

    • 8:00 AM 8:15 AM
      Bus to Fermilab 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 8:30 AM 9:30 AM
      Organization 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 8:30 AM
        Software Help 30m
        Speaker: Charles Plager (Fermilab, LPC)
        Webpage
      • 9:00 AM
        Organizational Session 30m
        Webpage
    • 9:30 AM 10:25 AM
      Group Breakout Sessions: Hornet's Nest Hornet's Nest

      Hornet's Nest

      Fermilab

    • 9:30 AM 10:25 AM
      Group Breakout Sessions: One North 1 North

      1 North

      Fermilab

    • 9:30 AM 10:25 AM
      Group Breakout Sessions: One West 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 9:30 AM 10:25 AM
      Group Breakout Sessions: Racetrack Racetrack

      Racetrack

      Fermilab

    • 9:30 AM 10:25 AM
      Group Breakout Sessions: Req Room Req Room

      Req Room

      Fermilab

    • 9:30 AM 10:25 AM
      Group Breakout Sessions: WH3NE WH3NE

      WH3NE

      Fermilab

    • 9:30 AM 10:25 AM
      Group Breakout Sessions: WH3NW WH3NW

      WH3NW

      Fermilab

    • 10:25 AM 10:45 AM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Group Breakout Sessions: Hornet's Nest Hornet's Nest

      Hornet's Nest

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Group Breakout Sessions: One North 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Group Breakout Sessions: One West 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Group Breakout Sessions: Racetrack Racetrack

      Racetrack

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Group Breakout Sessions: Req Room Req Room

      Req Room

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Group Breakout Sessions: WH3NE WH3NE

      WH3NE

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Group Breakout Sessions: WH3NW WH3NW

      WH3NW

      Fermilab

    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 1:30 PM 3:30 PM
      Group Breakout Sessions: Hornet's Nest Hornet's Nest

      Hornet's Nest

      Fermilab

    • 1:30 PM 3:30 PM
      Group Breakout Sessions: One North 1 North

      1 North

      Fermilab

    • 1:30 PM 3:30 PM
      Group Breakout Sessions: One West 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 1:30 PM 3:30 PM
      Group Breakout Sessions: Racetrack Racetrack

      Racetrack

      Fermilab

    • 1:30 PM 3:30 PM
      Group Breakout Sessions: Req Room Req Room

      Req Room

      Fermilab

    • 1:30 PM 3:30 PM
      Group Breakout Sessions: WH3NE WH3NE

      WH3NE

      Fermilab

    • 1:30 PM 3:30 PM
      Group Breakout Sessions: WH3NW WH3NW

      WH3NW

      Fermilab

    • 3:30 PM 3:45 PM
      coffee break 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 3:45 PM 5:45 PM
      Panel Discussion of Results 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 3:45 PM
        Monte Carlo Tool Review 45m
        Speaker: Jan Winter (Fermilab)
        Slides
      • 4:30 PM
        Open Discussion 45m
    • 5:15 PM 5:30 PM
      Bus to Hotel 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 6:00 PM 8:00 PM
      Reception & Registration 2h Atrium (Pheasant Run)

      Atrium

      Pheasant Run

    • 8:00 AM 8:15 AM
      Bus to Fermilab 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 8:15 AM 9:00 AM
      Registration 45m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 9:00 AM 9:10 AM
      Announcements 10m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Speakers: Dr Andreas Kronfeld (Fermilab) , Dr Douglas Glenzinski (Fermilab) , Dr Patrick Fox (Fermilab)
      Slides
    • 9:00 AM 9:10 AM
      Welcoming Address 10m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Speaker: Dr Pier Oddone (Fermilab)
    • 9:10 AM 10:25 AM
      The Standard Model 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 9:10 AM
        The Standard Model, 1/5 1h 15m
        Speaker: Yuval Grossman (Cornell University)
        homework
        Lie groups notes
        Slides
        solutions
        Video
    • 10:25 AM 10:45 AM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Particle Accelerators 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 10:45 AM
        Particle Accelerators, 1/2 1h 15m
        Speaker: Dr Eric Prebys (Fermilab)
        Paper
        Slides
        Video
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 1:30 PM 2:45 PM
      Quantum Chromodynamics 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 1:30 PM
        QCD, 1/4 1h 15m
        Speaker: John Campbell (Fermilab)
        Slides
        Video
    • 2:45 PM 4:00 PM
      Calorimetry 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 2:45 PM
        Calorimetry, 1/3 1h 15m
        Speaker: Jane Nachtman (University of Iowa)
        Slides
        Video
    • 4:00 PM 4:20 PM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 4:20 PM 5:35 PM
      Flavor Physics 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 4:20 PM
        Flavor Physics, 1/2 1h 15m
        Speaker: Tim Gershon (Warwick University)
        Slides
        Video
    • 5:35 PM 7:00 PM
      Dinner 1h 25m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 7:00 PM 8:00 PM
      A History of Fermilab 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 7:00 PM
        A History of Fermilab 1h
        Speaker: Adrienne Kolb (Fermilab)
        Slides
        Video
    • 8:00 PM 9:00 PM
      LPC Reception 1h Wilson Hall 11th floor

      Wilson Hall 11th floor

      Fermilab

    • 9:15 PM 9:45 PM
      Bus to Hotel 30m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 8:00 AM 8:15 AM
      Bus to Fermilab 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 9:00 AM 9:10 AM
      Announcements 10m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Speakers: Dr Andreas Kronfeld (Fermilab) , Dr Douglas Glenzinski (Fermilab) , Dr Patrick Fox (Fermilab)
      Slides
    • 9:10 AM 10:25 AM
      The Standard Model 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 9:10 AM
        The Standard Model, 2/5 1h 15m
        Speaker: Yuval Grossman (Cornell University)
        homework
        Slides
        solutions
        Video
    • 10:25 AM 10:45 AM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Particle Accelerators 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 12:00 PM 1:10 PM
      Lunch 1h 10m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 1:10 PM 2:25 PM
      Quantum Chromodynamics 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 1:10 PM
        QCD, 2/4 1h 15m
        Speaker: John Campbell (Fermilab)
        Slides
        Video
    • 2:25 PM 3:40 PM
      Calorimetry 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 2:25 PM
        Calorimetry, 2/3 1h 15m
        Speaker: Jane Nachtman (University of Iowa)
        Slides
        Video
    • 3:40 PM 4:00 PM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 4:00 PM 5:00 PM
      Fermilab Colloquium: Neutrino Physics Auditorium

      Auditorium

      Fermilab

      • 4:00 PM
        Neutrino Physics 1h
        Speaker: Silvia Pascoli (Durham University)
        Slides
        Video
    • 5:15 PM 5:30 PM
      Bus to Village BBQ 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 5:30 PM 8:00 PM
      Barbecue 2h 30m Kuhn Barn

      Kuhn Barn

      Fermilab

    • 8:15 PM 8:30 PM
      Bus to Hotel 15m Kuhn Barn

      Kuhn Barn

      Fermilab

    • 8:00 AM 8:15 AM
      Bus to Fermilab 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 9:00 AM 9:10 AM
      Announcements 10m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Speakers: Dr Andreas Kronfeld (Fermilab) , Dr Douglas Glenzinski (Fermilab) , Dr Patrick Fox (Fermilab)
      Slides
    • 9:10 AM 10:25 AM
      The Standard Model 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 9:10 AM
        The Standard Model, 3/5 1h 15m
        Speaker: Yuval Grossman (Cornell University)
        Slides
        Video
    • 10:25 AM 10:45 AM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Quantum Chromodynamics 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 10:45 AM
        QCD, 3/4 1h 15m
        Speaker: John Campbell (Fermilab)
        Slides
        Video
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 1:30 PM 2:45 PM
      Calorimetry 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 1:30 PM
        Calorimetry, 3/3 1h 15m
        Speaker: Jane Nachtman (University of Iowa)
        Slides
        Video
    • 2:45 PM 4:00 PM
      The Standard Model 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 2:45 PM
        The Standard Model, 4/5 1h 15m
        Speaker: Yuval Grossman (Cornell University)
        homework
        s
        Slides
        Video
    • 4:00 PM 4:20 PM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 4:20 PM 5:35 PM
      Flavor Physics 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 4:20 PM
        Flavor Physics, 2/2 1h 15m
        Speaker: Tim Gershon (Warwick University)
        Homework
        Slides
        Video
    • 5:35 PM 7:00 PM
      Dinner 1h 25m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 7:00 PM 8:00 PM
      Parallel Discussions: Calorimetry Curia II

      Curia II

      Fermilab

      • 7:00 PM
        Discussion 1h
        Speakers: Seema Sharma (Fermilab) , Sergo Jindariani (FNAL)
    • 7:00 PM 8:00 PM
      Parallel Discussions: Standard Model and Flavor Physics 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 7:00 PM
        Discussion 1h
        Speakers: Dr Elvira Gamiz (Fermilab) , Dr Patrick Fox (Fermilab)
    • 8:15 PM 8:30 PM
      Bus to Hotel 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 8:00 AM 8:15 AM
      Bus to Fermilab 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 9:00 AM 9:10 AM
      Announcements 10m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Speakers: Dr Andreas Kronfeld (Fermilab) , Dr Douglas Glenzinski (Fermilab) , Dr Patrick Fox (Fermilab)
      Slides
    • 9:10 AM 10:25 AM
      The Standard Model 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 9:10 AM
        The Standard Model, 5/5 1h 15m
        Speaker: Yuval Grossman (Cornell University)
        Slides
        Video
    • 10:25 AM 10:45 AM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:30 PM
      Statistics for Particle Physics 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 10:45 AM
        Statistics for Particle Physics, 1/2 1h 45m
        Speaker: Roger Barlow (University of Manchester)
        Homework
        Slides
        Video
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 2:00 PM 3:30 PM
      Recent Results from the Tevatron 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 2:00 PM
        QCD, Top Quark Physics, and Exotic Searches 45m
        Speaker: Christian Schwanenberger (University of Manchester)
        Slides
        Video
      • 2:45 PM
        Heavy Flavors & Electroweak Physics and Higgs Searches 45m
        Speaker: Dr Eric James (Fermi National Accelerator Lab)
        Slides
        Video
    • 3:30 PM 4:00 PM
      coffee break 30m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 4:00 PM 5:00 PM
      Dark Energy 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 4:00 PM
        Dark Energy - the Missing 70% of the Universe 1h 1 West

        1 West

        Fermilab

        Speaker: Brenna Flaugher (Fermilab)
        Slides
        Video
    • 5:00 PM 6:45 PM
      Dinner 1h 45m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 6:45 PM 8:00 PM
      Tracking 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 6:45 PM
        Tracking, 1/3 1h 15m
        Speaker: Mike Hildreth (Notre Dame University)
        Slides
        Video
    • 8:15 PM 8:30 PM
      Bus to Hotel 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 9:30 AM 9:45 AM
      Bus to Fermilab 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:30 AM 10:45 AM
      Announcements 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Speakers: Dr Andreas Kronfeld (Fermilab) , Dr Douglas Glenzinski (Fermilab) , Dr Patrick Fox (Fermilab)
      Slides
    • 10:45 AM 12:30 PM
      Statistics for Particle Physics 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 10:45 AM
        Statistics for Particle Physics, 2/2 1h 45m
        Speaker: Roger Barlow (University of Manchester)
        Slides
        Video
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 2:00 PM 3:15 PM
      Tracking 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 2:00 PM
        Tracking, 2/3 1h 15m
        Speaker: Mike Hildreth (Notre Dame University)
        Slides
        Video
    • 3:15 PM 3:45 PM
      coffee break 30m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 3:45 PM 4:45 PM
      Parallel Discussions: QCD Curia II

      Curia II

      Fermilab

      • 3:45 PM
        Discussion 1h
        Speakers: Anupama Atre (Fermilab) , Gerben Stavenga (Fermilab)
    • 3:45 PM 4:45 PM
      Parallel Discussions: Statistics 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 3:45 PM
        Discussion 1h
        Speakers: Supriya Jain (SUNY Buffalo) , Vasu Chetluru (Fermilab)
    • 4:45 PM 6:00 PM
      Tours 1h 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 6:15 PM 8:00 PM
      Steak Fry 1h 45m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 8:15 PM 8:30 PM
      Bus to Hotel 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 9:30 AM 9:45 AM
      Bus to Train Station 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Trains to Chicago leave station at 10:37 AM and 12:37 PM

    • 8:00 PM 8:15 PM
      Bus to Hotel from Train Station 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Last trains from Chicago arrive at 19:47 and 21:47

    • 8:00 AM 8:15 AM
      Bus to Fermilab 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 9:00 AM 9:10 AM
      Announcements 10m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Speakers: Dr Andreas Kronfeld (Fermilab) , Dr Douglas Glenzinski (Fermilab) , Dr Patrick Fox (Fermilab)
      Slides
    • 9:10 AM 10:25 AM
      Supersymmetry 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 9:10 AM
        Supersymmetry, 1/4 1h 15m
        Speaker: Heather Logan (Carleton University)
        Slides
        Video
    • 10:25 AM 10:45 AM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Quantum Chromodynamics 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 10:45 AM
        QCD, 4/4 1h 15m
        Speaker: John Campbell (Fermilab)
        Loop calculation notes
        Slides
        Video
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 1:30 PM 2:45 PM
      Tracking 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 1:30 PM
        Tracking, 3/3 1h 15m
        Speaker: Mike Hildreth (Notre Dame University)
        Slides
        Video
    • 2:45 PM 4:00 PM
      Triggering and Data Acquistion 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 2:45 PM
        Triggering and Data Acquistion, 1/2 1h 15m
        Speaker: Brigitte Vachon (McGill University)
        movie
        Slides
        Video
    • 4:00 PM 4:20 PM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 4:20 PM 5:20 PM
      Parallel Discussions: Particle Accelerators Hornet's Nest

      Hornet's Nest

      Fermilab

      • 4:20 PM
        Discussion 1h
        Speakers: Dr Bob Zwaska (Fermilab) , Katsuya Yonehara (Fermilab)
    • 4:20 PM 5:20 PM
      Parallel Discussions: Tracking 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 4:20 PM
        Discussion 1h
        Speakers: Dr Francisco Yumiceva (Fermilab) , Dr Vadim Rusu (FNAL)
    • 5:20 PM 6:45 PM
      Dinner 1h 25m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 6:45 PM 8:00 PM
      Cosmology 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 6:45 PM
        Cosmology 1h 15m
        Speaker: Dr Dan Hooper (Fermilab)
        Slides
        Video
    • 8:15 PM 8:30 PM
      Bus to Hotel 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 8:00 AM 8:15 AM
      Bus to Fermilab 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 9:00 AM 9:10 AM
      Announcements 10m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Speakers: Dr Andreas Kronfeld (Fermilab) , Dr Douglas Glenzinski (Fermilab) , Dr Patrick Fox (Fermilab)
      Slides
    • 9:10 AM 10:25 AM
      Supersymmetry 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 9:10 AM
        Supersymmetry, 2/4 1h 15m
        Speaker: Heather Logan (Carleton University)
        Slides
        Video
    • 10:25 AM 10:45 AM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Physics Beyond the Standard Model 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 10:45 AM
        Physics Beyond the Standard Model, 1/3 1h 15m
        Speaker: Markus Luty (UC Davis)
        Slides
        Video
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 1:30 PM 2:45 PM
      Triggering and Data Acquistion 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 1:30 PM
        Triggering and Data Acquistion, 2/2 1h 15m
        Speaker: Brigitte Vachon (McGill University)
        Slides
        Video
    • 2:45 PM 4:00 PM
      Particle Identification 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 2:45 PM
        Particle Identification, 1/3 1h 15m
        Speaker: Olav Ullaland (CERN)
        Slides
        Video
    • 4:00 PM 4:20 PM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 4:20 PM 5:20 PM
      Parallel Discussions: Particle Identification Hornet's Nest

      Hornet's Nest

      Fermilab

      • 4:20 PM
        Discussion 1h
        Speakers: Diego Tonelli (Fermilab) , Jake Anderson (Fermilab)
    • 4:20 PM 5:20 PM
      Parallel Discussions: Triggering and Data Acquistion 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 4:20 PM
        Discussion 1h
        Speakers: Rick Jesik (Imperial College) , Ted Liu (Fermilab)
    • 5:20 PM 6:45 PM
      Dinner 1h 25m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 6:45 PM 8:00 PM
      Experimental Techniques 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 6:45 PM
        Experimental Techniques, 1/3 1h 15m
        Speaker: Rick Van Kooten (Indiana University)
        Slides
        Video
    • 8:15 PM 8:30 PM
      Bus to Hotel 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 8:00 AM 8:15 AM
      Bus to Fermilab 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 9:00 AM 9:10 AM
      Announcements 10m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Speakers: Dr Andreas Kronfeld (Fermilab) , Dr Douglas Glenzinski (Fermilab) , Dr Patrick Fox (Fermilab)
      Slides
    • 9:10 AM 10:25 AM
      Supersymmetry 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 9:10 AM
        Supersymmetry, 3/4 1h 15m
        Speaker: Heather Logan (Carleton University)
        Slides
        Video
    • 10:25 AM 10:45 AM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Experimental Techniques 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 10:45 AM
        Experimental Techniques, 2/3 1h 15m
        Speaker: Rick Van Kooten (Indiana University)
        Slides
        Video
    • 12:00 PM 1:20 PM
      Lunch 1h 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 1:20 PM 2:30 PM
      Physics Beyond the Standard Model 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 1:20 PM
        Physics Beyond the Standard Model, 2/3 1h 10m
        Speaker: Markus Luty (UC Davis)
        Slides
        Video
    • 2:30 PM 3:40 PM
      Particle Identification 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 2:30 PM
        Particle Identification, 2/3 1h 10m
        Speaker: Olav Ullaland (CERN)
        Slides
        Video
    • 3:40 PM 4:00 PM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 4:00 PM 5:30 PM
      Fermilab Colloquium: First Results from the LHC Auditorium

      Auditorium

      Fermilab

      • 4:00 PM
        First Results from ATLAS 45m
        Speaker: Eric Torrence (University of Oregon)
        Slides
        Video
      • 4:45 PM
        First Results from CMS 45m
        Speaker: Dan Green (Fermilab)
        Slides
        Video
    • 5:45 PM 6:00 PM
      Bus to Hotel 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 6:30 PM 8:30 PM
      HCPSS Banquet 2h Banquet Hall (Pheasant Run)

      Banquet Hall

      Pheasant Run

    • 9:30 AM 9:45 AM
      Bus to Fermilab 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:30 AM 10:45 AM
      Announcements 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Speakers: Dr Andreas Kronfeld (Fermilab) , Dr Douglas Glenzinski (Fermilab) , Dr Patrick Fox (Fermilab)
      Slides
    • 10:45 AM 12:00 PM
      Heavy Ion Physics 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 10:45 AM
        Heavy Ion Physics, 1/2 1h 15m
        Speaker: Helen Caines (Yale University)
        Slides
        Video
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 1:30 PM 2:45 PM
      Experimental Techniques 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 1:30 PM
        Experimental Techniques, 3/3 1h 15m
        Speaker: Rick Van Kooten (Indiana University)
        Slides
        Video
    • 2:45 PM 4:00 PM
      Physics Beyond the Standard Model 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 2:45 PM
        Physics Beyond the Standard Model, 3/3 1h 15m
        Speaker: Markus Luty (UC Davis)
        Slides
        Video
    • 4:00 PM 4:20 PM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 4:20 PM 5:20 PM
      Parallel Discussions: Experimental Techniques 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 4:20 PM
        Discussion 1h
        Speakers: Brendan Casey (FNAL) , Krisztian Peters (Manchester)
    • 4:20 PM 5:20 PM
      Parallel Discussions: Physics Beyond the Standard Model Hornet's Nest

      Hornet's Nest

      Fermilab

      • 4:20 PM
        Discussion 1h
        Speakers: Adam Martin (Fermilab) , Yang Bai (Fermilab)
    • 5:20 PM 6:45 PM
      Dinner 1h 25m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 6:45 PM 8:00 PM
      Particle Identification 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 6:45 PM
        Particle Identification, 3/3 1h 15m
        Speaker: Olav Ullaland (CERN)
        Slides
        Video
    • 8:15 PM 8:30 PM
      Bus to Hotel 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 8:00 AM 8:15 AM
      Bus to Fermilab 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 9:00 AM 9:10 AM
      Announcements 10m 1 West

      1 West

      Fermilab

      Speakers: Dr Andreas Kronfeld (Fermilab) , Dr Douglas Glenzinski (Fermilab) , Dr Patrick Fox (Fermilab)
    • 9:10 AM 10:25 AM
      Supersymmetry 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 9:10 AM
        Supersymmetry, 4/4 1h 15m
        Speaker: Heather Logan (Carleton University)
        Slides
        Video
    • 10:25 AM 10:45 AM
      coffee break 20m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 10:45 AM 12:00 PM
      Heavy Ion Physics 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 10:45 AM
        Heavy Ion Physics, 2/2 1h 15m
        Speaker: Helen Caines (Yale University)
        Slides
        Video
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 1:30 PM 2:45 PM
      Dark Matter 1 West

      1 West

      Fermilab

      • 1:30 PM
        Dark Matter 1h 15m
        Speaker: Andrea Pocar (University of Massachusetts)
        Slides
        Video
    • 3:00 PM 3:15 PM
      Bus to Hotel 15m 1 West

      1 West

      Fermilab

    • 5:15 PM 5:30 PM
      Another Bus to Hotel 15m 1 West

      1 West

      Fermilab